Antena Căutare

"Oppan Chomsky Style": Profesori renumiti de la universitatea MIT au parodiat Gangnam Style

Gangnam Style face furori in toata lumea si s-au lasat vrajiti de cantecul sud-coreanului chiar si profesori universitari de la universitatea americana MIT. Mai multi profesori de renume, printre care si parintele lingvisticii moderne, Noam Chomsky, au aparut intr-o parodie a clipului lui PSY.

Asociatia studentilor Coreeni de la MIT a avut initiativa de a parodia videoclipul hitului "Gangnam Style”. Profesorii au fost si ei de acord sa participe la filmarea clipului, care a inceput la un curs de biologie moleculara. In amfiteatru, cursantii au fost surprinsi de un coleg corean, imbracat precum PSY, care a inceput sa danseze alaturi de profesorul care sustinea cursul.

Pentru realizarea videoclipului a fost necesara o adevarata desfasurare de forte. S-au filmat scene in biblioteca, in sala de sport, in salile de curs, in magazine si in fata universitatii.

Productia studentilor s-a bucurat si de cativa invitati speciali din randul profesorilor. Printre acestia se numara Noam Chomsky, cunoscut drept parintele lingvisticii moderne. In varsta de 83 de ani, acesta a acceptat cu placere sa se distreze alaturi de studentii sai. "M-am bucurat sa petrec cateva minute alaturi de copii care se distreaza”, a spus Chomsky intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Boston Globe. Renumitul profesor apare in clip pret de sapte secunde, intr-o scene in care bea ceai si spune "Oppan Chomsky Style".

Foto: YouTube

Antipa, primul muzeu din Romania care poate fi ”citit” si cu telefonul... Tabloul “Catrina” al lui Tonitza a fost adjudecat pentru 142.000 euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x