Antena Căutare

Păpușa Ken, tratament anti-aging șocant! Și-a injectat placentă în față. Rezultatul?

Rodrigo Alves aka Papușa Ken șochează din nou. Acesta și-a făcut un nou tratament de infrumusețare extrem. Din dorința de a se menține pururea ”tanar și frumos”, papușa umana Ken și-a injectat placentă in ten. Imaginea i-a ingrozit pe toti!

Rodrigo Alves aka Păpușa Ken șochează din nou. Acesta și-a făcut un nou tratament de înfrumusețare extrem. Din dorința de a se menține ”tânăr și frumos”, păpușa umană Ken și-a injectat placentă în ten. Rezultatul? Imaginea de jos face cat o mie de cuvinte!

Rodrigo Alves, bărbatul pe care tranformările extreme și costisitoare l-au făcut vedetă internațională, lovește din nou... ochii privitorilor! Acesta a trecut din nou la bisturiu pentru a-și retușa chipul.

Păpușa Ken, tratament anti-aging șocant! Și-a injectat placentă în față. Rezultatul?

Și-a injectat celule stem, coctail-uri cu vitamine și alte minunății ale medicinei anti-aging ultramoderne. La 34 de ani ai săi, vrea să-și mențină pielea fermă cu placentă mamară, o tehnică de înfrumusețare controversată, dar extrem de populară în Japonia. Curioși să aflați ce i-a ieșit? Vedeți imaginea mai jos!

Păpușa Ken, tratament anti-aging șocant! Și-a injectat placentă în față. Rezultatul?

AntenaPlay lansează o nouă aplicaţie pentru Smart TV... Mărturia unei măicuțe care a fost vindecată de Arsenie Boca: "Sfântul Ardealului primea mesaje de la Dumnezeu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x