Antena Căutare

GALERIE FOTO! Parcurile acvatice, atractia perfecta pentru turistii dornici de adrenalina

Daca iubesti adrenalina, dar vrei sa te bucuri si de soare si de apa, un parc acvatic este destinatia ideala pentru a-ti petrece vacanta

Descopera care sunt cele mai frumoase “water park-uri” din lume:

Chimelong Water Park (China)

Este cel mai mare complex acvatic din lume, ce a fost deschis in anul 2007. Chimelong Water Park are o suprafata de 400.000 de metri patrati, in care exista numeroase piscine si tobogane. Zilnic, peste 50.000 de turisti se bucura de dotarile acestuia. Recent, a fost construit si un roller coaster, ce are o inaltime de 61 de metri si poate atinge viteza de 105km/h.

Siam Park

Situat in insulele Canare, a fost inaugurat in 2008 si de atunci este cel mai mare “water park” tematic din Europa. Siam Park are un decor deosebit, de inspiratie orientala, care se reflecta in multiple decoratiuni asezate in cei peste 180.000 de metri patrati. Gradinile tailandeze, dar si decorul exotic fac din acest parc locul perfect, unde te poti distra de minune. Principala atractie turistica este Tower of Tower, un tobogan de aproape de 28 de metri, asezat vertical, unde, la cadere, te vei scufunda intr-un acvariu cu pesti.

Calypso Water Park (Canada)

A fost considerat cel mai bun complex acvatic din lume in anul 2010, iar acum se regaseste in clasamentul celor mai importante atractii acvatice. Este cel mai reprezentativ parc tematic din Canada. Calypso Water Park are o suprafata de 4.682 metri patrati si o capacitate de 2.000 de persoane.

Blizzard Beach (SUA)

Daca vizitezi Florida, trebuie neaparat sa mergi la Blizzard Beach, un parc acvatic, ce face parte din complexul tematic Walt Disney World Resort. Are numeroase atractii turistice, care vor anima toti membrii familiei, iar cei mici se pot da pe toboganele in miniatura.

Wet'n Wild Water World (Australia)

Este cel mai mare complex acvatic de pe continentul australian si reprezinta o atractie turistica deosebita, deoarece functioneaza pe tot parcursul anului. Aici vei putea sa faci surf, activitate care nu este inclusa in pretul intrarii, astfel ca va trebui sa platesti un alt bilet pentru a te putea bucura de valuri.

"Fetita de doua luni, ii place sa se joace. O vand". Anuntul unui tanar gelos pe copilul sau... Delfinii au memorie sociala. Isi pot recunoaste confratii si dupa 20 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x