Antena Căutare

Păreau un cuplu fericit, în ciuda diferenței de vârstă de 21 ani. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ce a pățit

Madison Dunn, în vârstă de 25 ani, o femeie din Southport, Merseyside, l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, David Dunn, în vârstă de 46 ani, pe când avea doar 18 ani. Deși la început relația lor părea desprinsă dintr-un film de dragoste, lucrurile s-au schimbat pe neașteptate.

madison si david dunn Galerie
Madison Dunn, în vârstă de 25 ani, o femeie din Southport, Merseyside, l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, David Dunn, în vârstă de 46 ani, pe când avea doar 18 ani. Deși la început relația lor părea desprinsă dintr-un film de dragoste, lucrurile s-au schimbat pe neașteptate. | Profimedia

Madison Dunn și David Dunn s-au căsătorit, în ciuda diferenței de vârstă de 21 ani dintre ei. Ea a rămas însărcinată pe când avea 18 ani, în 2014, după ce a câștigat Miss Lancashire. David i-a dat câteva mesaje pe Facebook și cei doi au început să vorbească, s-au întâlnit, iar el i-a dat impresia că ei că vor avea relația perfectă.

După ce Madison a câștigat Miss Lancashire în 2014, un post de televiziune local i-a urmărit povestea și chiar și sarcina în 2015. În 2017, Madison și David s-au căsătorit și deși totul părea frumos, o iubire ca în filme, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Părea că Madison trăiește un vis, dar lucrurile s-au schimbat complet după căsătorie

La 6 săptămâni de la nuntă, David a luat-o de păr și a târât-o pe scări până la parterul locuinței lor unde a lovit-o cu bestialitate. Bărbatul a ajuns la închisoare din cauza violenței domestice. La scurt timp după incident, a început o campanie împotriva hărțuirii lui Madison.

Citește și: Cum arată bebelușul care s-a născut cu șuvițe. Medicii au rămas uimiți când au văzut-o

Atunci când a ajuns în judecată, Madison a povestit că soțul ei a terorizat-o vreme de 5 ani. Cei doi au divorțat, dar femeia a spus că e dezamăgită de sistemul de justiție care pare că nu și-a făcut treaba. După divorț, copilul a rămas în custodia mamei, dar David a încercat de nenumărate ori să se apropie de el.

Bărbatul, din dorința disperata de a avea acces la fiul său deși legea îi interzicea acest lucru, s-a decis să o terorizeze pe femeia pe care o iubise cândva. În ziua de Crăciun, David a făcut mai multe apeluri la 112, făcând astfel să ajungă mai multe salvări la ea acasă. Daviv insista, sunând-o pe Madison în mod repetat și încercând să îi recâștige încrederea.

Atunci când a văzut că nu o poate convinge, David s-a gândit să se răzbune și mai rău și i-a lăsat lui Madison review-uri negative la locul de muncă, potrivit Daily Mail.

“Mi-am petrecut ultimii 4 ani trăind în frică. Din punctul meu de vedere, se pare că David vede ordinele de restricție ca pe niște provocări, nu ca pe niște pedepse. Nu mă simt în siguranță. Trebuie ca justiția să facă mai multe pentru a proteja femeile”, spune Madison.

Ce pedeapsă a primit David, fostul soț al lui Madison

Anul trecut în octombrie, David Dunn a intrat la închisoare pentru 22 luni pentru comportamentul său abuziv. Femeia a demonstrat că în 2017 suferea de stres posttraumatic din cauza comportamentului violent al fostului ei soț.

Citește și: Cum a descoperit o femeie că iubitul ei o înșeală, după ce a găsit mai multe produse de igienă destinate femeilor în baia lui

Madison a mai spus că violențele la care a asistat bebelușul ei l-au traumatizat și pe el. Pentru câteva luni, femeia a spus că se pote simți în siguranță datorită faptului că fostul ei soț e la închisoare din cauza faptului că a încălcat ordinul de restricție.

“Cel puțin pentru o vreme mă pot bucura de normalitate. Dar nu cred că el e destul de speriat ca să țină cont de oridnele de restricție”, a mai adăugat Madison.

Femeia își amintește că David a cucerit-o prin insistențele sale, un comportament dăunător despre care ea nu își putea da seama la dor 18 ani. Madison a povestit că era foarte tânără și s-a simțit copleșită de mesajele lui de dragoste și de toate cadourile pe care le primea de la el.

Bărbatul care urmărește ciudățenii noaptea a văzut pe o cameră dintr-un câmp o ființă bizară | VIDEO... Sue Radford este femeia care are 22 de copii și încă alăptează la 46 ani. Cum arată familia ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x