Antena Căutare

Cum arată bebelușul care s-a născut cu șuvițe. Medicii au rămas uimiți când au văzut-o

Micuța Daisy s-a născut având părul brunet cu șuvițe blonde în mod natural, iar părinții ei au fost surprinși.

piciorusele unui bebelus in palmele unui adult
Un bebeluș s-a născut cu părul decolorat pe suvițe și i-a luat prin surprindere pe specialiști. De regulă foarte puțini bebeluși se nasc cu păr care le acopere întreg capul, dar acest caz este unul extrem de rar. | Shutterstock

Un bebeluș s-a născut cu părul decolorat pe suvițe și i-a luat prin surprindere pe specialiști. De regulă foarte puțini bebeluși se nasc cu păr care le acopere întreg capul, dar acest caz este unul extrem de rar.

O fetiță s-a născut cu părul castaniu, dar vârfurile părului sunt blonde. Se pare că fetița este la modă fără să știe. Moda cu șuvițele blonde pe un păr castaniu a apărut în anii ’90.

Daisy s-a născut cu șuvițe

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daisy, micuța în vârsta de 2 săptămâni, a fost un copil foarte dorit pentru Charlotte, mama ei, care s-a bucurt nespus atunci când a născut-o pe fetița ei. A rămas surprinsă atunci când a observant cum arată părul ei.

Citește și: Kane Tanaka a împlinit 119 ani și rămâne cea mai bătrână femeie din lume. Cum arată acum

Charlotte mai avea încă 3 copii, dar niciunul nu s-a născut cu părul așa, având șuvițe în mod natural. Cu toate acestea, femeia și-a amintit că și fratele ei, Evan, s-a născut având părul în aceleași culori.

Charlotte Evans, în vârstă de 30 ani, a rămas uimită când a auzit-o pe moașă că micuța ei nou-născută are părul în șuvițe. Toate cadrele medicale au venit să vadă minunea de vreme ce nimeni nu mai văzuse așa ceva până atunci.

Daisy s-a născut în 2019 și pe atunci toți cei care au văzut-o au spus că are părul asemănător cu cel al lui David Beckham atunci când se vopesea în tinerețe. Tocmai de aceea, mama fetiței s numit-o pe Daisy “micuța David Beckham”.

Care a fost reacția mamei sale

“E foarte drăguță. Dacă stau bine să mă gândesc, chiar arată ca el. Este micuța mea David Beckham. E drăguț. Tatăl ei are părul în șuvițe roșcate. Au existat și câtev comentarii legate de asta pentru că spuneam că seamănă cu tatăl ei. Lumea plătește sume considerabile pentru a avea părul așa. Unii mergeau la salon și cheltuiau peste 100 de lire ca să aibă un asemenea look”, spunea Charlotte.

Citește și: Ninsoare abundentă în Arabia Saudită. Zăpada a fost acoperită cu nisip, iar localnicii au cântat și au dansat de bucurie – VIDEO

Chrlotte a mai povestit că atunci când îi spăla părul micuței, șuvițele se vedeau și mai clar, deși în restul timpului șuvițele blonde nu păreau așa vizibile. Moașa lui Daisy, care avea această meserie de 44 ani, a spus că nu a văzut niciodată ceva asemănător.

“Erau moașe care veneau de pe alte etaje ca să o vadă spunând “acest e bebelușul despre care vorbește toată lumea, abia așteptam să o vedem”. Devenise celebră în spital”, a mai spus Charlotte.

Chiar dacă proaspăta mămică se aștepta ca fetița ei să aibă păr mult pe cap pentru că văzuse asta la ecograf, nu se aștepta să aibă părul așa lung și să aibă și șuvițe. Apoi femeia și-a amintit că fratele ei se născuse cu părul brunet și vărfurile albe, în urmă cu 36 ani, potrivit Daily Mail.

“E evident că e moștenire de familie cumva”, a mai zis proaspăta mămică.

Charlotte și soțul ei, Lewis, în vârstă de 33 ani, au spus că părul micuței cu siguranță se va schimba pe măsură ce va crește și probabil nu va crește înapoi având șuvițe naturale.

Ninsoare abundentă în Arabia Saudită. Zăpada a fost acoperită cu nisip, iar localnicii au cântat și au dansat de bucurie... Cum o cheamă pe femeia cu cel mai lung nume din lume, care are 1.019 litere. Certificatul ei de naștere măsoară 60 de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x