Părinții credeau că au niște gemene obișnuite, până când a început să le crească părul! Cum arată acum cele două fetițe

 
+4 click pentru
galerie

Două gemene au reușit să uimească lumea întreagă cu podoaba lor capilară. Au un păr ieșit din comun, prin care reușesc să atragă atenția tuturor. Ce este atât de special și de ce au ajuns cunoscute în toată lumea?

Cele două puștoaice au nouă ani, dar deja sunt cunoscute în toată lumea. Nu datorită vreunui talent special, ci datorită...părului! Agnetha și Anja Norendal atrag imediat atenția celor din jur de fiecare dată când își dezvăluire părul.

Acestea sunt mândrele posesoare ale unei podoabe capilare ieșite din comun, ce refuză să stea drept. Mai exact, fetițele apar cu o adevărată coamă rebelă, electrizată și greu de ținut în frâu.

Potrivit specialiștilor, totul se datorează unui sindrom întâlnit la doar doi din 100 de copii. Mama fetelor spune că s-a lăsat păgubașă și că nu mai are puterea să încerce să îndrepte părul fetelor.

Viral! Mesajul unei românce pentru preotul care a venit să îi sfinţească locuinţa a uimit întreaga ţară

Și oricât de surprinzător ar suna se pare că cele mici sunt încântate de podoaba lor capilară, chiar dacă asta le face să consume o sticlă întreaga de balsam de păr pe săptămână!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe