Antena Căutare

Pe 23 februarie, la Happy Channel, “Happy Day” și “Happy Night”, audiențe în ascensiune!

Ziua de ieri, 23 februarie, a fost una cu audiențe excepționale pentru emisiunile “Happy Day” și “Happy Night” de la Happy Channel, pe nișa dedicată femeilor cu vârste cuprinse între 18 - 49 ani din mediul urban.

Ziua de ieri, 23 februarie, a fost una cu audiențe excepționale pentru emisiunile “Happy Day” și “Happy Night” de la Happy Channel, pe nișa dedicată femeilor cu vârste cuprinse între 18 - 49 ani din mediul urban.

Chiar dacă sunt ocupați cu filmările de la iSerialul “Când mama nu-i acasă”, Criss și Vlad realizează super-performanțe de audiență în fiecare săptămână, la “Happy Day” și “Happy Night”.

Emisiunea “Happy Day”, difuzată de la 16.30 la 17:00, în cadrul căreia happy telespectatorii au vizionat un reportaj special marca “Tribute” by Anca Țurcașiu cu Irina Margareta Nistor, a obținut 0.6 puncte de rating și 3.1% share, fiind lider de audiență pe nișa dedicată femeilor.

“Style pe fază”, rubrica de fashion prezentată de Criss și Stephan Pelger la “Happy Night”, a înregistrat 0.6 puncte de rating și 1.8 % share, fiind cea mai mare audiență pe care a înregistrat-o rubrica de style de până acum.

La nivelul întregii zile, Happy Channel a obținut 0.4 puncte de rating și 2.0% share, fiind lider de audiență pe nișa dedicată femeilor. Iar în prime time, de la 19:00 la 23:00, Happy Channel a înregistrat 1.2 puncte de rating și 2.7 % share, în timp ce Acasa TV a avut doar 0.7 puncte de rating și 1.5% share.

La aproape un an de la lansare, Happy Channel captează atenția publicului din România cu programe de top, cu povești extraordinare, pentru toată familia: seriale americane, britanice, turcești și sud-americane de succes, mini-serii celebre și emisiuni producții proprii care promovează COOLtura.

Mai mult decât atât, în curând la Happy Channel va avea premiera primul iSerial din România, o producție filmată integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă”, realizată de Ruxandra Ion.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Target: Femei 18-49 Urban

O pisicuță extrem de grasă, dusă într-o tabără specială de slăbit. Oare va ajunge Mieunica la silueta mult visată?... Ai Facebook, nu? Trebuie să afli noutatea supremă și una dintre cele mai tari funcții ale rețelei: Utilizatorii îşi pot ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x