Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Aventuri pe două roţi la 84 de ani! Cum arată femeia care sfidează bătrâneţea pedalând zilnic cel puţin doi kilometri

În timp ce numeroşi bătrâni se plâng de neajunsurile pe care le au şi o tanti Ica, o femeie în vârstă de 84 de ani din Galda de sus, judeţul Alba, sfidează bătrâneţea pedalând zilnic cel puţin doi kilometri, relatează Ziarul Unirea.

În timp ce numeroşi bătrâni se plâng de neajunsurile pe care le au şi o tanti Ica, o femeie în vârstă de 84 de ani din Galda de sus, judeţul Alba, sfidează bătrâneţea pedalând zilnic cel puţin doi kilometri, relatează Ziarul Unirea.Chiar dacă a ajuns la o vârstă onorabilă, tanti Ica sau Florica, aşa cum i se spune în sat, nu se opreşte din muncit şi, ba mai mult, pentru a se ocupa de grădina sa, aflată la mai bine de un kilometru de casă, ea merge pe bicicletă.

Mai bine merg cu bicicleta, decât pe jos. Mă rog la Dumnezeu în fiecare dimineață să-mi dea putere să pot să-mi fac treburile”, a declarat femeia care a mai precizat, printre altele, că fiecare zi este o provocare pentru ea şi nu se va opri din muncit cât timp o vor ţine picioarele.

Pe lângă forţa fizică de care dă dovadă, femeii nu-i lipseşte nici zâmbetul de pe buze, căci în imaginile surprinse, aceasta pare extrem de fericită, semn că în ciuda vârstei se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte.

Sursa: ziarulunirea.ro

Recomandari