Antena Căutare

Pianul din filmul "Casablanca" ar putea fi vandut cu 1,2 milioane de dolari

Pianul care a facut parte din decorul unuia dintre cele mai romantice filme, "Casablanca", va fi scos la licitatie. Se asteapta ca instrumentul muzical sa fie vandut cu 1,2 milioane de dolari, relateaza The Telegraph.

Pianul care apare inca din prima scena a filmului clasic din 1942 va fi scos la licitatie in New York, pe 14 decembrie. Este unul dintre cele mai importante piese de recuzita din istoria cinematografiei.

Pianul la care s-a cantat melodia „As times go by” a fost fabricat spre sfarsitul anilor '30 si are dimensiuni foarte reduse, pentru ca trebuia mutat atunci cand se schimba decorul. Instrumentul muzical a fost scos la licitatie pentru prima data in 1988, cand a fost cumparat de un colectionar japonez.

Potrivit casei de licitatii Sotheby’s, a fost vandut cu cea mai mare suma platita pana atunci pentru un obiect de recuzita.

Foto: sothebys.com

VIDEO! Maimuta care a intrat intr-un magazin Ikea face furori pe internet... Vine sfarsitul lumii! Oamenii s-au temut intotdeaua de potop, foc universal sau iarna vesnica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x