Antena Căutare

Poftele culinare, la un pas să-i aducă sfârşitul! Cum arată bărbatul care a mâncat melci timp de un an de zile

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din China, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a mâncat melci zilnic, timp de un an de zile.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din China, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a mâncat melci zilnic, timp de un an de zile.

Mare amator de preparate pe bază de melci, bărbatul a ajuns în stare gravă, la Urgenţe, după ce pielea lui a început să capete culoarea verde.

Speriat de acest lucru şi copleşit de durere, bărbatul a mers la spital, unde medicii au descoperit, în urma investigaţiilor, căeste infestat cu un parazit transportat de melcii de apa dulce

"Aspectul meu fizic m-a speriat. Ai fi zis că sunt Hulk. Îmi place să mănânc melci de apă dulce prăjiţi, mai ales în ultimele luni, când mâncam un platou cu melci, pe noapte.", a povestit bărbatul care urmează acum un tratament pentru a elimina cei patru viermi de mari dimensiuni.

Cum e posibil aşa ceva?! A fost inventat ceasul în care timpul este... lichid! Nu îţi poţi lua privirea de la el... Lecția pe care nu o înveți la școală! A rămas pe o insulă fără internet, dar a trimis la timp lucrarea de licență! Cum a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x