Antena Căutare

Poți să găsești „intrusul” din această fotografie veche? Doar oamenii cu cel mai fin spirit de observație reușesc! FOTO

„Intrusul” din această fotografie veche în care apar foarte mulți oameni este greu de găsit pentru cei mai mulți oameni. Însă, persoanele cu un fin spirit de observație îl reperează imediat!

Poți să găsești „intrusul” din această fotografie veche? Doar oamenii cu cel mai fin spirit de observație reușesc! FOTO Galerie
Găsește intrusul din aceastp fotografie veche!

Inspirat de ilustrații ale artistului ungar Gegely Dudas, Tracy Lynn Heightchew a creat această provocare, folosind o fotografie alb-negru veche, făcută în curtea unei școli.

Tracy Lynn Heightchew, din Louisville, Kentucky, a găsit această imagine într-un magazine de chilipiruri, în urmă cu mulți ani. Apoi, a lansat provocarea pe internet!

În imagine, pe lângă intrus, apar copii care poartă ochelari și haine albe, iar unii dintre ei țin în brațe animale de jucărie.

Tracy Lynn Heightchew a privit această fotografie timp de mulți ani, după ce a pus-o pe un perete în bucătăria ei, până să îl observe pe acest „intrus”.

Intrusul este, mai exact, un urs panda de pluș, bine camuflat în mulțimea de copii.

Tu poți găsi ursul panda din imaginea de mai sus? Soluția este disponibilă în galeria foto.

Viața unei prezentatoare TV a fost salvată de ochiul ager al unei fane! Ce detaliu a dat de gol o boală necruțătoare... Cea mai importantă rugăciune, „Tatăl Nostru”, va fi modificată! Cum va fi rostită. „Este mai aproape de intențiile lui I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x