Antena Căutare

Poți să plângi... și noi am făcut-o! Cu ultimele puteri, un bărbat din Texas și-a strâns copilul în brațe. I-a fost tată doar o oră și un minut

Mark a stat opt luni pe tratament puternic, chimioterapie agresivă, iar de Crăciun doctorii i-au dat o veste imensă: "Omule, ai bătut cancerul, te-ai vindecat".

Mark a stat opt luni pe tratament puternic, chimioterapie agresivă, iar de Crăciun doctorii i-au dat o veste imensă: "Omule, ai bătut cancerul, te-ai vindecat". A fost cel mai frumos moment, cea mai emoţionantă sărbătoare. Bărbatul din Texas şi-a strâns la piept soţia şi copiii, au plâns şi s-au gândit la viitor.

Diane e gravidă, urmează să nască, aşa că nu petrece foarte mult de Revelion. În plus, Mark mai are de făcut ceva analize, iar zilele următoare vor fi mai mult pe drumuri. Intră în cabinet şi iese alt om!

  • "Îmi pare rău, dar cancerul a recidivat şi e mai agresiv ca niciodată". Plămânii abia dacă mai funcţionează, iar Mark e internat în spital. Mai are câteva zile. Îşi strânge, din nou, soţia şi copiii în braţe, dar de această dată nu se mai gândesc la viitor.

Soţia decide să se interneze cu el şi, mai mult, le cere doctorilor să-i aducă pe lume copilul cât mai repede, pentru ca Mark să-l cunoască şi să-l poată ţine în braţe.

Bebeluşul vine pe lume fix lângă patul unde tatăl său se pregăteşte să plece! "E fetiţă, îi vom spune Savannah". De obicei, mama e prima care ţine copilul în braţe. Aici, acum, a fost invers. Timp de o oră, Mark şi-a ţinut copila în braţe!

Ziua următoare, scenariul s-a repetat. Micuţa Savannah este pusă în braţele tatălui ei. Mark a putut s-o ţină doar un minut. A intrat apoi în comă şi peste câteva zile a murit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

I-a fost tată pentru o oră şi un minut! Şi a fost un tată minunat. De undeva, de Sus, bărbatul puternic din Texas va avea grijă de fetiţa lui. Şi ea, cumva, o să ştie asta!

SUPER EMOȚIONANT. Un prof de sport iese la pensie și are parte de o retragere ca-n filmele de Oscar, cu ”tunel” din 700 ... L-ai căutat pe Pikachu până i-ai îmbogăţit! Pokemon Go, jocul care a isterizat omenirea, a avut încasări de UN MILIARD D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x