Antena Căutare

Testul CIA care a devenit viral. Puțini ghicesc ce oră din zi e în imagine

CIA a lansat un test ce a devenit viral pe Twitter după ce mai multe persoane au oferit răspunsul greșit. Testul se bazează pe o imagine și utilizatorii sunt rugați să identifice ce oră din zi e în reprezentare pornind doar de la detaliile din ea.

bărbat îmbrăcat în costum gri, cu cămașă și cravate albastre, cu lupă, care se uită în cameră. Fundal alb
Un test CIA a devenit viral după ce contul oficial al agenției a publicat imaginea pe rețeaua de socializare Twitter | Profimedia

Contul oficial CIA de pe Twitter a publicat imaginea online la finalul anului trecut. Testul face parte dintr-o serie a agenției din Statele Unite ale Americii prin care aceasta încurajează oamenii să se gândească la o carieră în cadrul CIA.

Printre imaginile folosite de agenție se numără și un peisaj de munte. În design se găsesc o clădire mare, din lemn, cu un acoperiș de culoare gri, mai multe case aflate lângă șosea. Se pot observa și autobuze de școală și mai multe mașini parcate, plus zăpada de la baza dealului și copacii care lasă umbre.

Atunci când contul oficial CIA de pe Twitter a publicat imaginea, a îndemnat utilizatorii să analizeze detaliile și să își dea seama ce oră e în reprezentare: ”Puneți abilitățile analitice la încercare. Ce oră e în imagine?”

Ce oră e în imaginea publicată de CIA pe contul oficial de Twitter

Testul publicat de CIA pe Twitter e menit, de fapt, copiilor, însă le-a dat bătăi de cap multor adulți, potrivit IFLScience.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pornind de la reprezentarea vizuală a unui orășel american de munte, utilizatorii au fost rugați să ghicească ce oră ar putea fi în imagine.

Citește și: Câte pătrate sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde

Mai mulți utilizatori au oferit numeroase sugestii despre ora reală. Mulți dintre ei au insistat că dovezile apar doar dacă imaginea e lărgită, pe când alții au glumit că au putut observa ora exactă pe ceasul de mână a unor personaje care nu apar în imagine.

Alți utilizatori au analizat reprezentarea pornind de la lungimea umbrelor lăsate de copaci și clădiri. Alții au adăugat că numărul mașinilor de pe stradă e un alt indiciu. Chiar și așa, mulți nu au ghicit rezultatul corect.

Imaginea face parte dintr-un test ce se găsește și pe site-ul CIA, potrivit IFLScience. După ce utilizatorii ghicesc ziua corectă, li se pun și alte întrebări - dacă e o zi de muncă sau de weekend, dacă e o zi de vacanță și în ce sezon ar aparține o astfel de imagine.

Utilizatorii sunt rugați să ghicească și dacă va ploua sau ninge în curând în peisajul din imagine sau dacă orășelul se va confrunta cu un pericol în viitorul apropiat.

Others correctly deduced that you're supposed to work out the time of day from the length of the shadows as well as other clues from the amount of traffic on the roads.

Alături de imaginea pe Twitter, contul CIA a publicat și 3 posibile variante - ora 3 după-amiază, ora 11 dimineața sau ora 7 dimineața. Prima variantă a primit 33.9% din cele aproape 17.000 de voturi, a doua opțiune a primit 13%, pe când ultima a primit 53.1% din voturi.

Potrivit IFLScience, răspunsul corect e varianta 3, respectiv 7 dimineața. Utilizatorii pot deduce ora exactă cu ajutorul lungimii umbrelor, a faptului că soarele răsare în partea estică și a faptului că luminile stâlpilor încă sunt aprinse.

Citește și: Câte triunghiuri sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde

Utilizatorii care au ghicit corect ora corectă în testul CIA au fost sfătuiți de contul oficial să acceseze pagina de cariera a organizației.

Mama care s-a îndrăgostit de prietenul fiului ei. Cum arată cuplul inedit, între care există o diferență de 19 ani... O femeie a filmat momentul în care soțul său coboară din mașină ca să fugărească un tânăr. Gestul său l-a transformat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x