Antena Căutare

Un bărbat a găsit o gaură misterioasă, chiar în curtea casei sale. Ce „comoară” era ascunsă în pământ și ce a făcut Anthony Doolin

Un bărbat a decis să își cumpere o casă cu teren. La scurt timp după, omul se plimba prin grădină atunci când a făcut o descoperire ce l-a uluit. Acesta a găsit o gaură în pământ și a fost uluit când a înțeles ce „comoară” se ascunde, chiar în apropiere de locuința sa.

imagine cu o casa din brisbane, australia Galerie
Anthoony Doolin a cumpărat o casă cu teren și în scurt timp a descoperit ce „comoară” se ascunde în pământ | sursa foto: Profimedia

Anthony Doolin a decis să facă o investiție și și-a cumpărat o casă extrem de spațioasă, cu mai multe camere, dar și cu un teren generos, de 16 hectare. Extrem de încântat de locuința sa din Brisbane, un oraș din Australia, omul a decis într-o zi să facă o plimbare prin împrejurimi, ca să admire grădina.

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce „comoară” se ascunde, chiar în preajma casei. O gaură descoperită în pământ avea să scoată la iveală un secret neștiut despre proprietate.

Un bărbat și-a cumpărat o casă și a descoperit o „comoară”, chiar într-o gaură grădină

Se întâmpla în urmă cu trei ani, atunci când Anthony Doolin a semnat actele și a devenit astfel fericitul proprietar al unei case de mărimea unei vile, cu piscină, camere multe și un teren generos de peste 16 hectare.

Într-o zi, profitând de timpul liber și dornic să exploreze împrejurimile ca să vadă cum arată terenul cu care a venit locuința, australianul a pornit să facă o plimbare.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

Totuși, la un moment dat, nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a văzut o gaură, scobită în ceea ce părea să fie un deal. Nu s-a gândit atunci peste ce „comoară” va da, iar ceea ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte.

„Atunci când am cumpărat casa nu am fost anunțați că există așa ceva pe teren, pur și simplu am descoperit într-o zi, când ne plimbam prin împrejurimi”, a mărturisit Anthony Doolin, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Apoi, după ce a studiat mai atent locul, acesta a înțeles că în preajma casei sale, chiar în acea groapă, se află de fapt gura de intrare către o mină de aur. Curios, australianul a continuat să exploreze grădina sa de 16 hectare și astfel a descoperit și alte mine de aur pe teren, unele având șase metri adâncime și șinele încă intacte.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

„La începutul secolului era o intensă activitate minieră și pe aceste dealuri sunt câteva mine de aur”, a mai explicat australianul, surprins de descoperirea făcută.

Totuși, bărbatul susține că nu s-a aventurat niciodată să intre în interiorul acestora ca să caute aur. Ceea ce a fost și mai surprinzător a fost faptul că, la scurt timp după descoperirea făcută, omul a anunțat că își vinde proprietatea ce ascunde această „comoară”, la prețul de 1,35 milioane de dolari, adică suma pe care și el a dat-o pentru achiziție.

Cel mai probabil, omul nu s-a simțit confortabil să știe ce se ascunde pe terenul din preajma casei sale și a dorit să renunțe la casă. Totuși, cumpărători s-au găsit imediat, iar întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, căci nu în fiecare zi găsești o astfel de „comoară” în curtea casei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ruth Shelley și Robert Oestmann trăiesc ca acum 100 de ani. Se îmbracă vintage și n-au televizor în casă. Cum arată cupl... Poți vedea câte picioare are acest elefant? Ce se ascunde, de fapt, în spatele iluziei optice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x