Poveste de dragoste INCREDIBILĂ! Până când moartea...i-a despărțit! Căsătoriţi de 65 de ani, s-au stins din viață la 11 ore distanţă

O dragoste ce a durat până la…moarte.Horold și Ruth Knapke sunt dovada unei devoţiuni care a durat peste 65 de ani.

O dragoste ce a durat până la…moarte.Horold și Ruth Knapke sunt dovada unei devoţiuni care a durat peste 65 de ani.


S-au stins împreună, la 11 ore distanță, în camera pe care au împărțit-o într-un azil de bătrâni. Doi oameni ce se iubeau din copilărie, Harold, a început să o curteze pe viitoarea lui soție cât timp era înrolat în armată, în cel de-al Doilea Război Mondial și de atunci au rămas împreună.


Au crescut șase copii și au împărțit bucurii și greutăți timp de 65 de ani. El avea 91 de ani și ea 89, s-au stins înainte de cea de-a 66-a aniversare, la doar 11 ore distanță, de parcă ‘’el ar fi vrut să o aștepte,să iasă împreună din această viață și să pășească împreună în următoarea’’ a povestit fiica Margaret Knapke.


Ultima fotografie împreună îi surprinde așa cum au fost toată viața: lipiți unul de altu, în ultima clipă dragoste. Au fost înmormântați tot împreună, în cadrul unei sluje comune.


„Este cu adevărat o poveste de dragoste. Erau atât de fideli şi de devotaţi unul celuilalt, că nu plecau niciodată fără celălalt”, a spus Carol Romie, una dintre fiicele cuplului.

Ultimele știri