Antena Căutare

Poveste Emoționantă: Un tată și-a tatuat cicatricea fiului său lăsată de cancer. Gestul a emoționat sute și sute de oameni

După operația de extirpare a tumorii, băiețelul i-a rupt sufletul tatălui său, când l-a auzit numindu-se "monstru". Acesta a fost momentul în care părintele, îndurerat, și-a spus că trebuie să facă ceva pentru copilul său.

După operația de extirpare a tumorii, băiețelul i-a rupt sufletul tatălui său, când l-a auzit numindu-se "monstru". Acesta a fost momentul în care părintele, îndurerat, și-a spus că trebuie să facă ceva pentru copilul său.

Ceva în plus, față de toată grija și sacrificiile pe care le făcuse, până în acel moment. Gabriel Marshall, băiatul lui Josh, a ramas cu o cicatrice mare pe cap, în urma intervenției chirugicale și asta îl făcea să se simtă diferit , scăzându-i stima de sine drastic.

Pentru a-i reda încrederea în el și pentru a-l sprijini, Josh, a decis să îți tatueze cicatricea fiului său pe cap, după ce și-a tuns părul în totalitate. Totul pentru a semăna cu fiul său.

"I-am spus că dacă oamenii vor sa se holbeze, să o facă, privindu-ne pe amândoi", a declarat bărbatul pentru BuzzFeeNews.

Iar acest gest nu a rămas fără ecou. Pe lângă faptul că a reușit să-l întărească pe Gabriel, care se află într-o stare stabilă și a terminat tratamentul, sute de oameni au fost mișcați de inițiativa tatălui.

Acesta a încărcat fotografie pe site-ul unei competiții care sprijină tații care își tund părul în cinstea copiilor bolnavi de cancer: "Eu și fiul meu la evenimentul de anul acesta al St.Baldrick, în Wichita, Kansas. Mi-am tatuat cicatricea fiului meu, pentru a-i reda încrederea în sine".

Josh a câștigat competiția cu peste 5.000 de voturi. Într-un mesaj postat pe Facebook, acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au arătat sprijinul:

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut ca acest lucru să fie posibil. Este o onoare să primesc titlul "de cel mai tare tată chel", dar adevărul este că nu sunt mai bun decât oricare dintre cei care au participat.Toți suntem părinți extraordinari, care ar face orice pentru copii lor. În ochii mei, toți suntem câstigători"

Ești paranoic, în ceea ce privește securitatea online? Stai liniștit. Și Marck Zuckerberg își acoperă camera web a lapto... Cât de rapid ești? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Un copil de clasa I le vede imediat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x