Antena Căutare

Povestea celui mai destept om din lume: desi are un IQ dublu decat media, a fost cowboy, fermier si bodyguard

Ne incadram in standardele societatii, insa sunt oameni care privesc lumea cu alti ochi. Aceasta este povestea lui Christopher Michael Langan, cel mai destept om de pe Terra.

El are un IQ de 195, in timp ce media este de 100. Langan a dus o viata grea, fiind abuzat fizic si mental de tatal lui vitreg, a invatat sa se ascunda si sa isi disimuleze credintele si opiniile.

Christopher Michael Langan s-a nascut in San Francisco, California, in 1952, dintr-o mama considerata un fel oaia neagra a familiei si un tata pe care nu l-a cunoscut niciodata. A fost cowboy, a muncit in constructii, a fost pompier, bodyguard si acum fermier. Chris este un om inalt, bine facut, iar atunci cand vorbeste, vocea lui de bariton te face sa il asculti cu o atentie aparte.

Cu toate ca a lucrat si a mers la serviciu in fiecare zi, nu a abandonat niciodata jocul mintii. Inca din 1989, el a inceput sa publice lucrari iar in ultimele decenii cea mai mare parte din timp, Langan lucreaza la “Cognitive-Theoretic Model of the Universe” (Model cognitiv-teoretic al Universului), o teorie „despre tot ce ne inconjoara”, asa cum o descrie chiar el.

Afla mai multe despre cel mai destept om din lume, pe Antena 3!

sursa foto: toptenfamous.com

VIDEO Cum sa descui usa masinii cu... siretul de la pantofi!... Fenomen meteo extrem: Lacul Sarat a inghetat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x