Antena Căutare

Premiera pe Facebook: O universitate britanica ofera cursuri MBA pe site-ul de socializare

Cei care sunt prea ocupati din cauza jocului Farmville si nu au timp sa studieze se vor bucura sa afle ca o scoala britanica le ofera acum posibilitatea de a-si lua MBA-ul (Masters of Business Administration) invatand direct pe site-ul de socializare, relateaza The New York Times.

Scoala Britanica de Afaceri si Finante se promoveaza ca prima unitate de invatamant "care ofera posibilitatea obtinerii unui MBA recunoscut pe plan international prin intermediul unei aplicatii Facebook".

Ea permite studentilor din intreaga lume sa acceseze materialele din cursuri si seminarii video, note, teste si studii de caz interactive, a declarat directorul Valery Kisilevsky, pentru publicatia amintita.

Aproximativ 30.000 de studenti sunt deja inregistrati la cursurile New Age MBA, iar scoala se asteapta ca numarul acestora sa ajunga la 500.000 intr-un an, potrivit Newser.com. Studentii pot urma in acest fel cursuri de contabilitate, finante de corpopratii, etica, marketing si planning strategic, toate gratuite.

Ei trebuie sa plateasca doar atunci cand sustin un examen. Costurile totale ale MBA-ului online se ridica la 23.000 de dolari, aceeasi suma platita de ceilalti 15.000 de studenti la distanta si cei care sunt "la zi".

Comoditate pentru doamne si domnisoare: Salonul mobil de infrumusetare... VIDEO! Bebelus nascut cu un cap gigantic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x