Antena Căutare

Premierul britanic, David Cameron, zgarcit la bacsisuri pentru chelnerite

David Cameron a revenit intr-un bar italian, unde mai fusese o data si unde chelnerita pe care nu o onorase cu nici un bacsis s-a facut ca nu-l observa.

Cameron a tinut prima pagina a ziarelor de scandal cu gestul sau de a nu lasa nici macar un eurocent bacsis chelneritei careia ii achitase nota de plata cu o bancnota de 50 de euro, iar ea ii inapoiase restul pana la ultimul banut, consumatia fiind numai 3,10 euro.

Saptamana trecuta, chelnerita Francesca Ariani, de 27 de ani, s-a facut ca nu il recunoaste pe locatarul din 10 Downing Street (resedinta premierilor britanici) cand a intrat in barul ei impreuna cu sotia lui, Samantha. Cameron a cerut doua cappucino, spunand sa i se aduca la o masa afara.

Francesca i-a spus ca este "foarte ocupata cu prepararea cafelelor" si nu poate sa i le aduca pe terasa, invitandu-l sa vina sa si le ia singur, dezvaluie Daily Mail. Dar chelnerita a fost surprinsa cand Cameron chiar a venit la bar sa-si ridice singur cafelele si i-a mai cerut un Sprite si o bere. Mare i-a fost mirarea insa cand nota de plata, de 5,10 euro, i-a achitat-o cu o bancnota de 10 euro si i-a spus sa pastreze ea restul.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Desenele lui Michael Jackson vor fi donate!... VIDEO! O pisica este de neoprit: Se strecoara pe sub usa cu piciorul bandajat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x