Antena Căutare

Prichindeii s-au apucat sa ii scrie Mosului! Cea mai lunga scrisoare din lume adresata lui Mos Craciun va avea 1.5 kilometri!

Cel mai indragit si asteptat batranel din lume va avea nevoie de ajutorul tuturor spiridusilor anul acesta. Cu mic, cu mare, in "Orasul lui Mos Craciun", din Bucuresti, toti s-au adunat sa ii scrie cea mai lunga scrisoare din lume, ce va masura 1.5 kilometri!

Sarbatorile acusi ne bat la usa si nu mai este mult pana cand mult asteptatul Mos Craciun va veni sa ne puna cadourile sub brad. Cel mai iubit batranel primeste, anual, peste 6 milioane de scrisori. Datorita acestui lucru, peste 20 de oficii postale din lumea intreaga i-au pus la dispozitie mosului cativa spiridusi, caci, dragul de el, are nevoie de putin ajutor, pentru a raspunde tuturor copiilor.

"Orasul lui Mos Craciun", din Bucuresti, pune la dispozitie atat celor mici cat si celor mari, workshopuri, jucarii si colinde, pentru a crea o atmosfera propice, atunci cand ii scriu Mosului ce vor sa le aduca in seara de Ajun in cea mai lunga scrisoare, care va ajunge la 1.5 kilometri. Scrisoarea va fi gata pe 9 decembrie si va fi trimisa celor de la "Guiness World Records", pentru a fi omologata si stabilit recordul mondial.

Prichindeii s-au intrecut, care mai de care, sa il impresioneze pe Mos Craciun. Unii au desenat inimioare, altii au scris cu creioane colorate, majoritatea marturisind ca si-ar dori sa primeasca un animalut de companie sub bradul de Craciun.

Anul trecut a fost inregistrat, tot la noi in tara, un alt record, de cel mai mare numar de Mosi Craciuni stransi la un loc pentru a imparti cadouri: 3939 de oameni.

Branduri comuniste care au rezistat in capitalism: Pegas, laptele Doina si Eugenia... In loc de latrina au daramat ... castelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x