Antena Căutare

Prima imagine cu iubitul Cătălinei de la "Mireasă pentru fiul meu". După divorț, el o consolează și-i face promisiuni fierbinți

Cătălina şi Nicolae de "Mireasă pentru fiul meu" au divorțat și au puterea de a merge mai departe. Nu a fost o separare ușoară:  cei doi şi-au aruncat vorbe grele, ba chiar s-au acuzat de infidelitate.

Cătălina şi Nicolae de "Mireasă pentru fiul meu" au divorțat și au puterea de a merge mai departe. Nu a fost o separare ușoară: cei doi şi-au aruncat vorbe grele, ba chiar s-au acuzat de infidelitate.

Nu ştim dacă aşa au stat lucrurile în mariajul lor, dar cert este că amândoi şi-au refăcut viaţa într-un timp relativ scurt de la separare. Cătălina a făcut şi primul pas în acest sens şi şi-a asumat oficial relaţia amoroasă pe care o are în prezent.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat prima fotografie în care apare alături de noul său iubit, iar prietenii săi virtuali au felicitat-o pentru alegerea făcută, ba chiar s-au grăbit să o întrebe despre posibilitatea unei eventuale căsătorii. "Frumoşilor. Să vă ţină o viaţă. Aşteptăm nunta", au fost câteva dintre mesajele internauţilor, citați de Spy News.

Cum trebuie păstrată brânza în condiții optime, pentru a nu te îmbolnăvi. Nu o pune niciodată pe farfurie!... Haine uitate în spălătorii, peroane fără călători, rafturi pline în supermaketuri! Galerie foto impresionantă de la Fuku...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x