Antena Căutare

Problemă de logică. Ce număr corespunde cifrei 6? Nu ai nevoie de matematică pentru a afla răspunsul corect. Care este soluția

O întrebare simplă s-a transformat rapid într-un adevărat test de inteligență pentru mulți. Privește poza atent și încearcă să descoperi ce număr corespunde cifrei 6, de fapt.

cifre sub forma unei probleme de matematica, pe fundal galben intens Galerie
Privește atent imaginea și încearcă să descoperi răspunsul corect | Antena 1

Testele de inteligență sunt adevărate provocări pentru mintea oricui și pot arăta despre o persoană ce spirit de observație are, dar și cât de ageră îi este mintea. O astfel de provocare este și cea de mai sus, în care trebuie să îți dai seama ce număr corespunde cifrei 6. Tu crezi că poți descoperi răspunsul corect? Află în rândurile de mai jos care este soluția, de fapt.

O problemă simplă de logică s-a transformat într-un adevărat test de inteligență virală. Descoperă care este răspunsul corect

Dacă te uiți atent la poza de mai sus vei vedea că fiecărui număr din stânga îi corespunde unul din dreapta. Cinci valori au și răspunsul, iar ultima, cea de-a șasea, așteaptă să fie rezolvată.

Deși inițial ai putea crede că este vorba despre po problemă de matematică, adevăratul este că e vorba, mai degrabă, de o problemă de logică.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă care alergător a trișat la concurs, de fapt. Care este răspunsul corect

Dacă te uiți suficient de bine la fiecare valoare ai putea să descoperi care este regula după care se construiește acest șir. Nu ai nevoie de matematică pentru a-ți da seama care este răspunsul corect, de fapt. Privește atent imaginea de mai sus și încearcă să te concentrezi, ținând cont de fiecare detaliu.

Cei care reușesc să își dea seama care este răspunsul corect în doar câteva secunde pot avea multe motive de mândrie și se pot considera persoane inteligente. Dacă nu ai reușit încă, nu te lăsa bătut, ci continuă să te uiți atent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau dacă pur și simplu nu ai reușit să descoperi soluția acestei probleme de logică, atunci iată răspunsul corect: 1=3 fiindcă numărul „1” are trei litere. Practic, în dreapta coloanei cifra indică numărul de litere al numărului din stânga. Lui șase îi corespunde, de fapt, cifra 4.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este tatăl bebelușului, de fapt. Iată răspunsul

O altă provocare similară este care te pune să descoperi cine este hoțul dintr-un șir de cinci bărbați. Tot ce ai de făcut este să privești foarte atent poza și să încerci să descoperi cine este hoțul, de fapt. Dacă descoperi vinovatul în mai puțin de 15 secunde, atunci sigur ești o persoană isteață.

Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă care alergător a trișat la concurs, de fapt. Care este răspunsul c... Unde se află primul cimitir digitalizat din România. Simpla scanare a unui cod QR oferă informații despre cei înmormânta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x