Antena Căutare

Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de teamă

Deși s-a aflat la originea unor teorii ce au revoluționat știința, Isaac Newton a ales să ia cu el în mormânt unele lucrări ale sale, deoarece acestea nu erau „potrivite” pentru publicare. El a făcut o predicție despre sfârșitul lumii. 

Deși s-a aflat la originea unor teorii ce au revoluționat știința, Isaac Newton a ales să ia cu el în mormânt unele lucrări ale sale, deoarece acestea nu erau „potrivite” pentru publicare. El a făcut o predicție despre sfârșitul lumii.

Deși Newton s-a bazat pe alchimie în unele idei și teorii pe care le-a formulat, savantul nu a dorit niciodată să își recunoască interesul pentru acest domeniu.

Astfel, Newton a ascuns acest aspect al carierei sale, deoarece anticipa că altfel, va fi criticat sever. Secretul său a fost păstrat de cei care i-au moștenit cercetările complete.

Newton a căutat indicii care să îl ajute să prevadă viitorul. El a studiat Biblia și și-ar fi propus să afle când va veni din nou Iisus Hristos pe Pământ, astfel încât omenirea să se poată pregăti.

În cele din urmă, Isaac Newton a prezis că sfârșitul lumii va veni în jurul anului 2060.

Savantul Isaac Newton (1643 – 1727) a formulat teorii care au revoluționat știința, în domeniul opticii, matematicii și în special al mecanicii.

În 1687, Newton a publicat lucrarea Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, în care a descris Legea atracției universale și, prin studierea legilor mișcării corpurilor, a creat bazele mecanicii clasice. El a contribuit, împreună cu Gottfried Wilhelm von Leibniz, la fondarea și dezvoltarea calculului diferențial și a celui integral.

De asemenea, Isaac Newton a fost primul care a demonstrat că legile naturii guvernează atât mișcarea globului terestru, cât și a altor corpuri cerești. Tot el a arătat că lumina albă este o lumină compusă din radiații monocromatice.

6 bebeluși, născuți în 9 minute! O mamă a uimit medicii! Cât cântăresc sextupleții... "Va fi un succes total!" După "frunza" și "A lu' Mamaia", încă un clip oficial de promovar...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x