Antena Căutare

Profețiile cutremurătoare ale Maicii Benedicta: „Suntem în preajma sfârșitului! Suntem numai o poftă a trupului… Sau a banului… De aceea românul...”

Cadru universitar, scriitoare și critic literar, remarcabila Zoe Dumitrescu Bușuleanga a ales spre sfârșitul vieții să părăsească catedra și să îmbrace haina monahală la Mănăstirea Văratec sub numele de  maica Benedicta.

Cadru universitar, scriitoare și critic literar, remarcabila Zoe Dumitrescu Bușuleanga a ales spre sfârșitul vieții să părăsească catedra și să îmbrace haina monahală la Mănăstirea Văratec sub numele de maica Benedicta.

Maica Benedicta a stat aproape de părintele Iustin Pârvu, iar înainte de a muri în anul 2006, a vorbit despre credință, viitorul României si soarta generației actuale. Nu puțini sunt aceia care au susținut că măicuța avea duhul vedeniei și că anticipa viitorul.

Profețiile cutremurătoare ale Maicii Benedicta: „Suntem în preajma sfârșitului! Suntem numai o poftă a trupului… Sau a banului… De aceea românul...”

„Suntem în preajma sfârșitului”

„Un om de știință spunea că, după nenorocirea din Asia, axa lumii s-a schimbat. Mă tem că suntem în preajma sfârșitului. Am uitat verticala, ne-am întins pe orizontala profitului, ne-am năclăit în mocirla materiei. Spiritul nu mai este în noi. Suntem numai o poftă a trupului… Sau a banului… De aceea românul spune că „banul e ochiul dracului”, a spus Maica Benedicta înainte să moară.

Te va revolta, dar ăsta-i adevărul crunt! O fetiță de 12 ani a dezvăluit unul dintre cele mai păstrate secrete din lume!... Video viral. Arată de 60 de ani, dar este foarte tânără. Câţi ani are, de fapt, femeia din imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x