Antena Căutare

Promovare in stil japonez dupa Fukushima: 10.000 de calatorii gratuite pentru straini!

Guvernul nipon va oferi gratuit 10.000 de calatorii cu avionul turistilor straini care vor sa viziteze tara in 2012. Masura este menita sa ajute industria turismului grav afectata de dezastrul nuclear de la Fukushima, informeaza The Telegraph.

Agentia Japoneza de Turism va cere celor interesati sa completeze un formular online in care sa vorbeasca despre zonele pe care vor sa le viziteze. Cei selectati de catre Agentie vor fi rugati sa scrie despre calatoria lor, toate marturiile urmand sa fie publicate pe Internet, potrivit The Telegraph.

Programul care va oferi 10.000 de calatorii gratuite cu avionul va incepe cel mai probabil in aprilie 2012, iar turistii care vor beneficia de el vor trebui sa acopere celelalte cheltuieli precum cazarea si mancarea.

Autoritatile japoneze spera sa obtina un feedback pozitiv din partea viitorilor turisti pentru a inlatura grijile privind vizitarea tarii afectate de dezastrul nuclear provocat de tsunamiul din primavara. Dupa cutremurul si tsunamiul din 11 martie, numarul turistilor straini care au vizitat Japonia a scazut la jumatate.

Foto: poze.netflash.ro

VIDEO! A alergat la maratonul de la Chicago cu cateva ore inainte sa nasca!... VIDEO! Exploratorii americani au mai gasit o epava cu 20 de tone de argint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x