Antena Căutare

A sunat din greşeală la Poliţie, iar când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au avut parte de UN ŞOC IMENS!

În urmă cu câteva zile, un apel suspect a alertat poliţiştii din Manchester. Când au ajuns la locul cu pricina, au descoperit o secret mai tare ca-n filme.

A sunat din greşeală la Poliţie, iar când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au avut parte de UN ŞOC IMENS! Galerie
Un bărbat a fost prins de poliţişti dintr-un motiv stupid

În urmă cu câteva zile, un apel suspect a alertat poliţiştii din Manchester. Când au ajuns la locul cu pricina, au descoperit o secret mai tare ca-n filme.

Un bărbat de 42 de ani a sunat, fără să-şi dea seama, la Poliţie, dar a închis imediat convorbirea. Aşa cum procedează în astfel de cazuri, oamenii legi s-au sesizat şi au trimis un echipaj la locul de unde fusese dat telefonul, pentru a verifica dacă e totul în regulă.

Imediat ce au ajuns acolo, domnul le-a explicat că a sunat din greşeală, dar poliţiştii au "mirosit" ceva suspect. Intuiţia a funcţionat în cazul acesta, pentru că englezul ascundea o fermă de canabis! Plantele, în valoare de 18 000 de lire, erau răspândite în toată locuinţa. În prezent, autorităţile au demarat o anchetă, pentru a afla întreaga poveste.

Ei, şi-a făcut-o cu mâna lui!

Ultima FIȚĂ! Bijuterii create din... HÂRTIE, îți plac?... VIDEO: Greu de privit! Şi-a "cusut" braţul cu 100 de capse, pe viu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x