Antena Căutare

Protest pe statuia liberalului I. Ghe. Duca

Un barbat de 30 de ani a facut spectacol pe umerii liberalului Ion Gheorghe Duca, suparat ca politistii nu-l lasa sa vanda ziare in Gara de Nord. Acesta s-a urcat chiar pe umerii statuii si de-acolo a amenintat ca se arunca in gol.

Cocotat pe umerii rezistenti ai liberalului, barbatul a facut scaun din capul lui I. Gh. Duca. A vrut sa le demonstreze politistilor ca se pricepe nu doar la vandut ziare ci si la echilibristica. Si a reusit. Desi a stat peste doua ore, nu a plictisit audienta.

In timp ce agentii cautau argumente care sa-l convinga sa coboare, tanarul cauta continuu o atitudine relaxata, dar convingatoare.

Barbatul nu are casa si doarme in Gara de Nord. Vinde ziare calatorilor ca sa castige o paine. Doar ca nu are o activitate legala, asa ca, ori de cate ori il vad, politistii il alunga. Aseara, agentii l-au izgonit din nou, iar el a decis sa ia masuri.

Politistii au declarat ca il vor amenda pe barbat, desi este greu de crezut ca acesta va avea cu ce sa plateasca.

Erou la 11 ani: Un baietel si-a salvat colegii de la moarte sigura... Romanii par maestri in fentat munca: "Dorel", in actiune pe pod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x