Antena Căutare

Publicitate pe un suport inedit: PICIOARELE unor tinere cu rochii scurte!

Specialistii in publicitate din Japonia vin cu idei care mai de care mai inovatoare. Cea mai noua gaselnita este un loc aparte pentru reclame: coapsele doamnelor si domnisoarelor. Succesul a fost garantat!

Un agent publicitar din Tokio s-a gandit ca picioarele fetelor imbracate in rochii scurte ar fi ideal pentru postarea reclamelor. “Este un loc perfect pentru reclama. Baietii privesc cu placere picioarele fetelor. La randul lor, tinerele sunt mandre cand isi arata aceasta parte a corpului”, spune Hidenori Atsumi, director agentie de publicitate.

La apelul sau s-au prezentat peste 3.000 de candidate din care au fost selectionate 80, rasplatite cu cate 30 de dolari pentru purtarea reclamelor., asadar este vorba de un job cu norma intreaga. Dar nu pentru oricine, ci doar pentru reprezentantele sexului frumos care au peste 18 ani si cel putin 20 de prieteni pe retelele de socializare.

VIDEO: Un raton, oaspete SURPRIZA la pranzul a trei pisici!... GALERIE FOTO: Cele mai EMOTIONANTE fotografii din intreaga lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x