Antena Căutare

Puțini pot ghici vârsta lui Tristan Lee. Pare un adolescent, dar ar putea fi lejer bunic. Câți ani are

Tristan Lee este bunicul care, deși nu are nicio operație sau intervenție estetică, nu pare să aibă mai mult de 25 de ani. Acesta a dezvăluit trucurile care îl ajută să se mențină în formă.

colaj de imagini cu tristan lee care este in bustul gol Galerie
Tristan Lee este bunicul care, deși nu are nicio operație sau intervenție estetică, nu pare să aibă mai mult de 25 de ani. Acesta spune că are câteva secrete care îl ajută să se mențină în formă | Profimediaimages.ro

Tristan Lee, care locuiește în Londra, tocmai a împlinit 50 de ani, dar nu este niciodată crezut când își spune adevărata vârstă. Ba mai mult, oamenii îl provoacă să le demonstreze că este născut în 1971.

Pasionat de fitness, Tristan are mereu un document la el atunci când merge să-și ridice rețeta de la farmacie. Pentru că nici măcar farmaciste nu cred că are 50 de ani și îl întreabă mereu dacă medicamentele sunt pentru tatăl lui.

Citește și: Cheryl Jarvis este confundată cu fiica ei, deși le despart 21 de ani. Cum arată cele două, mamă și fiică, una lângă cealaltă

Întrebat constant dacă și-a făcut operații estetice Lee neagră. Recunoaște totuși că își face injecții cu Botox la fiecare opt luni și fillere în obraji, dar susține că nu a suferit nicio operație plastică invazivă.

Cum reușește Tristan Lee să se mențină în formă

Bărbatul dezvăluie că aspectul său fizic se datorează unei rutine sănătoase de îngrijire a pielii. De la 16 ani, Tristan Lee a acordat o atenție deosebită tenului său, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

De asemenea, el își face des tratamente de înfrumusețare, cum ar fi microabraziune sau proceduri cu microcurenți.

Citește și: Schimbare majoră la TikTok! De acum, utiizatorii vor putea accesa o nouă funcție. Cum se vor schimba lucrurile

”Păstrați îngrijirea de bază, pe care să o faceți în mod regulat. O fac în fiecare zi de 35 de ani, am pierdut doar 5 zile în toată această perioadă. Pot fi bolnav, beat, dar îmi aplic produsele de skincare în continuare.”, a explicat Lee.

În plus, el susține că doarme suficient, are un regim alimentar echilibrat, face sport și încearcă să nu se streseze.

În ultimii șapte ani, Tristan a adoptat o dietă vegană, a renunțat la zaharuri și la alimentele procesate. Zilnic, el face mișcare cel puțin 30 de minute și are un antrenor personal cu care se antrenează de trei ori pe săptămână.

”Îmi fac tratamente faciale și am o rutină foarte bună de îngrijire a pielii, dar ea se bazează pe nutriția mea, la fel de mult ca pe cremele folosite. Poți pune o mulțime de produse hidratante pe față, dar dacă consumi mult zahăr, bei mult alcool și fumezi, este o pierdere de timp.”, a afirmat el.

Citește și: Povestea lui Murray Blackmore, tânărul care a crescut într-o familie de mormoni compusă din 27 de mame și 150 de frați

Și, chiar dacă mulți îl acuză de faptul că exagerează cu orele la sală, Tristan se apără și spune că face sport pentru a-și întreține sănătatea.

Familia Duggar are 19 copii și au făcut avere cu un reality show. Cum se apără de critici... Creatura găsită în Florida, asemănătoare cu un șarpe, care măsura aproape 1 metru. Și cercetătorii au fost uimiți să o d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x