Antena Căutare

Pygmalion si Galateea, astazi: Un chirurg si-a creat sotia perfecta cu ajutorul bisturiului!

Legenda sculptorului Pygmalion si a femeii visurilor sale, Galateea, a luat forma intr-un mod surprinzator in SUA. Un chirurg si-a sculptat cu ajutorul bisturiului femeia ideala, apoi a cerut-o de sotie - de la prima intalnire.

Chirurgul estetician David Matlock si-a intalnit sotia in 2007, atunci cand aceasta a venit la cabinetul sau pentru o reintinerire vaginala. A fost dragoste la prima vedere pentru doctor, asa ca, bine-intentionat, acesta i-a sugerat pacientei sa mai faca cateva operatii estetice. Veronica, actuala sa sotie, a fost de acord sa faca liposuctie in zona bratelor, picioarelor, barbiei, un lifting dorsal, o labioplastie si injectii cu Botox pentru a deveni femeia ideala.

Dupa interventii, modernul Pygmalion i-a cerut o intalnire "creatiei sale". Femeia a acceptat si a primit, chiar atunci, propunerea de a-i deveni sotie. "Nu i-am vazut niciodata greutatea, am stiut ce trebuie sa fac", a spus doctorul Matlock despre prima consultatie. "Ea a optat pentru tot ce i-am propus - chiar si o casnicie", a adaugat mandru chirurgul.

Viata de femeie casatorita nu s-a dovedit a fi deloc usoara pentru Veronica Matlock. Aceasta a descoperit ca sotul sau este obsedat de fitness si participa la concursuri de culturism. Peste noapte, barbatul i-a impus o dieta stricta, proceduri de infrumusetare corporala complicate si un program intens de exercitii fizice. "Simt ca sunt o reclama in miscare pentru el", spune femeia, desi participa alaturi de el in competitii de bodybuilding.

Veronica Matlock s-a resemnat si a invatat sa isi accepte sotul asa cum este: "Stiu ca ma iubeste asa cum sunt. Dar exista o clauza de grasime, acolo!"

foto: Facebook

Soferia bate Primaria! Un edil din Arad si-a pierdut functia din cauza pasiunii sale pentru condus tiruri... Punctualitatea nu e de el, dar are o scuza reala! Este bolnav de "intarziere cronica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x