Antena Căutare

Răutăți sau realitate? Ce se întâmplă în realitate cu banii „fără număr” pe care-i primesc maneliștii în timpul petrecerilor!

Imaginile surprinse la petrecerile unde sunt chemați să cânte maneliștii de renume ai patriei, sunt de-a dreptul impresionante. Teancurile de bani care curg peste artiști reprezintă piesa de rezistență la asemenea evenimente. Există însă și unele voci care susțin că totul nu ar fi decât o regie, iar sumele aruncate la lăutari se întorc în buzunarele proprietarilor „de drept”

Imaginile surprinse la petrecerile unde sunt chemați să cânte maneliștii de renume ai patriei, sunt de-a dreptul impresionante. Teancurile de bani care curg peste artiști reprezintă piesa de rezistență la asemenea evenimente. Există însă și unele voci care susțin că totul nu ar fi decât o regie, iar sumele aruncate la lăutari se întorc în buzunarele proprietarilor „de drept” .

Explicația pare a fi simplă, „insiderii” povestind că totul este doar pentru imaginea „donatorilor”. După ce camerele de luat vederi sau telefoanele se opresc din filmat, apropiații celor care dau dedicații recuperează banii și îi restituie celor care îi aruncaseră cu câteva ore mai devreme.

15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale. Opera lui Mihai Eminescu se transformă în aplicație pentru telefonul mobil... 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu! Ea e femeia care a stat trei ani să coasă tot Luceafărul pe o pânză: ”Mă t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x