Antena Căutare

Reacția unor gorile care vor să se adăpostească de ploaie a devenit virală! Peste 8 milioane de oameni au savurat momentul delicios

n grup de patru gorile de la Zoo Riverbank Zoo din Columbia au fost filmate în momentul în care acestea căutau disperate un adăpost pentru a se proteja de picăturile de ploaie enervante!

Imaginile care au topit inimile a milioane de internauți! Reacția inedită a unui grup de gorile pentru a scăpa de ploaia torențială care le-a apucat pe drum! Uite cum își apără cele două gorile puiuții pe care îi țin strâns la piept

Un grup de patru gorile de la Zoo Riverbank Zoo din Columbia au fost filmate în momentul în care acestea căutau disperate un adăpost pentru a se proteja de picăturile de ploaie enervante!

Îngrijitorul care se ocupă de maimuțe, Brooke Husinger, a împărtășit imaginile pe rețelele sociale, observând gorilele cum se adăpostesc sub un acoperiș în momentul în care începe o ploaie. Oamenii care se aflau în interiorul încăperii privesc cu mult interes reacțiile primatelor atunci când sunt atinse de ploaie.

Acestea sunt extrem de expresive și atente la ce se întâmplă în jur. Se poate vedea cum una dintre ele preia inițiativa de a pleca, dar o face foarte atent, având o strategie bine stabilită. Aceasta se deplasează lipită de perete pentru a nu fi plouată. După ea pornesc și celălalte două maimuțe mame, care au în grijp doi puiuți, fiecare ținundu-l pe al ei în brațe.

Pentru că nu sunt singure, mămicile par a fi extrem de protective cu puiuții lor, acoperindu-i cât pot de tare. Ultimul care pleacă pare a fi liderul grupului care pare că o ia altă direcție.

Ceea ce a atras cel mai mult atenția publicului a fost mimica pe care gorilele o au încercând să nu se ude, extrem de similară cu cea a oamenilor.
Îngrijitorul a făcut publice aceste imagini inedite, având alături un mesaj: "Gorilele sunt niște creaturi minunate și maiestoase, pline de grație și frumusește, exceptând momentele când plouă".
Imaginile video au făcut înconjurul lumii, cucerind milioane de internauți! Urmărește-le chiar acum și tu:

Un stand cu băuturi, distrus de un câine „fără direcție”! N-o să-ți vină să crezi ce a spus stăpânul animalului... A slăbit 127 kilograme în doi ani cu cea mai simplă dietă. Purta mărimea 8XL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x