Antena Căutare

Ruga Sfântului Antioh, pentru limpezirea minții. Se citește dimineața și e de mare ajutor oricărui credincios

Rugăciunea Sfântului Antioh este una dintre cele mai puternice rugi pentru credincioșii aflați în căutarea liniștii sufletești. Preoții spun că e important să o citești câteva zile la rând, în fiecare dimineață, alături de o lumânare aprinsă. Poate face miracole! 

Rugăciunea Sfântului Antioh este una dintre cele mai puternice rugi pentru credincioșii aflați în căutarea liniștii sufletești. Preoții spun că e important să o citești câteva zile la rând, în fiecare dimineață, alături de o lumânare aprinsă. Poate face miracole!

“Atotțiitorule Cuvinte al Tatălui, Însuti fiind desavâsit, Iisuse Hristoase, pentru multa milostivirea Ta, nu Te dezlipi de mine, robul Tau, ci odihnește întru mine pururea, Iisuse, Cel ce ești Păstor bun oilor Tale.

Nu ma da ispitei șarpelui, nici nu ma lăsa în pofta satanei, ca sămânța putrejunii este întru mine. Tu, Doamne Dumnezeule, Celui ce ne închinam, Împarate Sfinte Iisuse Hristoase, pazește-mă cu lumina cea neîntunecată, cu Duhul Tău cel Sfânt, cu Care ai sfințit pe ucenicii Tai. Dă-mi Doamne și mie, nevrednicului robului Tău, mântuirea Ta în așternutul meu.

Luminează mintea mea cu lumina înțelegerii Sfintei Tale Evanghelii, sufletul meu cu dragostea Crucii Tale, inima mea cu curația cuvintelor Tale, trupul meu cu patima Ta cea nebiruită, cugetul meu cu smerenia Ta îl pazește, și mă ridică în vreme cuvioasă spre a Ta slăvire, că preaslăvit ești cu Cel fără de început al Tău Părinte și cu Preasfântul Duh, în veci.

Amin”.

Comoară cumparată cu 6 dolari poate fi acum vândută cu până la 1 milion de lire sterline (1,3 milioane de dolari)... O puștoaică de 18 ani, mândră de mama ei, care lucrează ca escortă: ”Face bine altor oameni!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x