Rugăciune de miercuri seara. Te scapă de necazuri și aduce binecuvântare asupra ta

Această rugăciune este extrem de benefică tuturor oamenilor. Aşa va asculta Dumnezeu și Domnul nostru Iisus Hristos rugăciunile noastre, luând seamă la păcatele noastre și rugându-ne sfinților Lui pe care i-a făcut vrednici să se împărtășească cu harul Preasfântului Duh.

Rugăciune de miercuri seara. Te scapă de necazuri și aduce binecuvântare asupra ta.

Rugăciune puternică către iisus Hristos și Maica Domnului care desface nodurile (necazurile). Rostește-o azi cu multă credință și vei vedea adevărate schimbări în viața ta

Rugăciunea zilei de duminică către Maica Domnului. Te scapă de necazuri, de noduri și de boli: "Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preiubită!"

"Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!


Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta, si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.

Rugăciune tămăduitoare către Sfinții 40 Mucenici din Sevasta. "Zid de apărare să fiți împrejurul nostru și loc de scăpare din cursele vrăjmașului."


Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele.

AMIN!"

(Sursa: CrestinOrtodox.ro)

Ultimele știri