Antena Căutare

Webinare GRATUITE pentru profesori

Pentru a veni în sprijinul nevoilor a mii de profesori din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va organiza o serie de webinare gratuite menite să îi ajute pe aceștia în dezvoltarea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Webinare GRATUITE pentru profesori Galerie
Webinare GRATUITE pentru profesori

Webinarele vor fi oferite prin intermediul platformei WEB Didactica FDVDR, dedicată exclusiv profesorilor și altor categorii de personal didactic și prezintă modalități de utilizare a diverselor aplicații digitale, dar și soluții și resurse, pentru realizarea activităților didactice în mediul online.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Carte Străină Fischer International, în cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI”.

Înscrierile la webinare se pot face până pe 8 iunie și se realizează prin completarea unui formular de participare, disponibil în link-ul următor: https://www.fundatiadanvoiculescu.ro/webinare-gratuite-deschise-cadrelor-didactice/

Webinare GRATUITE pentru profesori

Rugăciune de miercuri seara. Te scapă de necazuri și aduce binecuvântare asupra ta... FOTO| Ea este femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani! Câți bani a câștigat de pe urma gestului ciudat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x