Antena Căutare

S-a deschis Fight Club, locul unde poti distruge obiectele contra cost

Bun venit la Compania de Distrugeri – locul unde oamenii cu bani pot plati pentru a folosi arme si unelte diverse pentru a distruge obiecte cum ar fi computere si pianuri.



Membrii au, de asemenea, dreptul sa aleaga dintr-o lista particulara de obiecte pe care vor sa le distruga. Masini, pianuri, obiecte pe care tot ei trebuie sa le plateasca pentru a le aduce.

Ulterior, li se da optiunea legata de arma. De la bate, crose, topoare, ciocane pneumatice, sabii sau drujbe. Membrii sunt dusi apoi in depozitul companiei, pe acoperis, unde sunt lasati sa se desfasoare in voie, dar nu fara echipament de protectie.

Compania are acest depozit intr-o locatie secreta din New Jersey si se pare ca a avut un mare succes, pana acum, in randul oamenilor instariti. De asemenea, conducerea clubului a recunoscut ca 40% din membrii sunt de fapt femei, fapt ce demonstreaza ca si sexul frumos are nevoie cateodata de eliberare.

Exista, insa, cereri ceva mai ciudate din partea clientilor: "Am avut pe cineva care a vrut sa sparga un Ferrari, iar o doamna a dorit sa distruga hainele fostului sot", a declarat un reprezentant al firmei.

Sursa: antena3.ro

Sotia perfecta e... din plastic... VIDEO! Si-a facut mini plantatie de canabis in casa si s-a autodenuntat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x