Antena Căutare

S-a descoperit „Poarta spre Iad”! Uite cum arată cea mai fierbinte atracție turistică

Cea mai fierbinte atracție turistică se află în deșertul Karakum, e un crater învăluit în flăcări ce pare a fi ‘’poarta spre Iad’’.

Cea mai fierbinte atracție turistică se află în deșertul Karakum, e un crater învăluit în flăcări ce pare a fi ‘’poarta spre Iad’’.

Această groapă, situată pe un camp de gaze naturale, este o rezultatul unei erori din anul 1971, după ce o instalație de foraj s-a prăbușit. Oamenii de știință sovietici au dat foc craterului, din cauza gazelor ce puteau afecta satele din apropiere. Surpriza a fost mare când au văzut că după o lungă perioadă de timp craterul este încă în flăcări , lucru care se întâmplă și azi, după patru decenii.

Guvernului din Turkmenistan consideră că acest crater va atrage cât mai mulți turiști în următorii ani,în prezent primește circa 12.000 – 15.000 de vizitatori din 50 de țări.

Nebunie curată! Au vrut să prindă un crocodil aflat în mijlocul străzii! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginaţie... Palme de la prima întălnire! Uite cum reacționează acești tineri după ce au fost loviți din senin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x