Antena Căutare

O femeie din New York s-a îmbogățit după ce a devenit consultant pentru... nume de bebeluși!  

O femeie din New York și-a construit o mică avere după ce a fondat o companie care le oferă consultanță părinților cu privire la prenumele pe care să îl aleagă pentru copiii lor.

O femeie din New York și-a construit o mică avere după ce a fondat o companie care le oferă consultanță părinților cu privire la prenumele pe care să îl aleagă pentru copiii lor.

Alegerea numelui copilului poate fi dificilă pentru multe cupluri, care își doresc ca acest nume să fie unic, dar nu ridicol și popular, dar nu foarte comun – o misiune dificilă pentru multe persoane.

Sherri Suzanne a înființat compania My Name for Life (Numele meu pentru toată viața), prin care ajută părinții să aleagă un nume pentru bebelușii lor, taxându-i, însă, pe aceștia, cu câteva sute de euro.

Suzanne a dezvăluit pe website-ul ei că a petrecut aproape 30 de ore pregătind un raport pentru părinții pretențioși.

„Pentru viitorii părinți, ultimele săptămâni până la sosirea bebelușului pot fi foarte stresante – la acest stres adăugându-se și legat de alegerea unui nume pentru copil. Această presiune este dată de dovezile din ce în ce mai multe potrivit cărora numele infliențează ușurința cu care o persoană poate trece prin viață. Noi vrem ca părinții să se relaxeze”, a spus ea.

Sherri Suzanne a dezvăluit că de obicei părinții apelează la ea atunci când au un conflict pe tema numelui copilului.

„De exemplu, își doresc un nume american, dar unul pe care membrii familiei aflați în străinătate să îl poată pronunța ușor”, a povestit ea.

Anterior, s-a aflat că o agenție din Elveția, Erfolgswelle, taxează părinți cu până la aproximativ 22.400 de euro pentru a numi un bebeluș.Fondatorul acestei agenții, Mark Hauser, alocă până la trei săptămâni pentru a documenta istoria unui nume.

Uluitor! Ce au putut găsi oamenii legii în rucsacul unui turist străin, venit să viziteze România... Scrisoarea unui bărbat către femei ce a devenit virală! Care sunt lucrurile de care trebuie să țină cont ca să fie mereu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x