Antena Căutare

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”

La doar 19 ani, are deja o afacere de succes! Prima serie a produsului vândut de ea, cu 100 de lei sticla, s-a epuizat în doar trei zile. Tânăra s-a declarat șocată că a reușit să facă bani în acest fel, întrebându-se, chiar, „până unde a putut merge umanitatea?”

La doar 19 ani, are deja o afacere de succes! Prima serie a produsului vândut de ea, cu 100 de lei sticla, s-a epuizat în doar trei zile. Tânăra s-a declarat șocată că a reușit să facă bani în acest fel, întrebându-se, chiar, „până unde a putut merge umanitatea?”

Belle Delphine este o adevărată vedetă e Instagram, contul ei fiind urmărit de peste patru milioane de oameni. De puțin timp, tânăra în vârstă de 19 ani a început să facă bani frumoși din vânzarea apei în care a făcut baie! Fiecare „doză” este ambalată frumos într-un borcan, iar prețurile încep de la 30 de dolari.

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”

„Am scos la vânzare apa în care am făcut baie, pentru toți însetații”, a anunțat Belle.

E greu de crezut, dar Belle a reușit să vândă prima serie de „apă de cadă” în mai puțin de trei zile. „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”, s-a întrebat vedeta din mediul online pe contul de Twitter.

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”

Belle Delphine și-a câștigat notorietatea datorită costumelor sale de cosplay provocatoare și a unei expresii faciale....da, exact cum ați citit! Este vorba despre „ahegao” - expresia orgasmului în anime și manga japoneză.

„Până unde a ajuns umanitatea...”

Olt: Un taur de 700 de kilograme lăsat liber pe stradă. O persoană a ajuns în stare critică la spital... O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident cu alte două mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x