Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cupluri de la Hollywood care s-au căsătorit în secret. Nimeni nu a știut că au făcut marele pas

La Hollywood au avut loc foarte multe nunți luxoase, pe care o lume întreagă a putut să le vadă. Există multe cupluri care și-au dorit să transforme nunta într-un eveniment mondial, despre care să știe toți curioșii. Însă sunt și vedete care preferă sî fie discrete și să nu dezvăluie prea multe detalii din intimitatea lor. Sunt câteva cupluri de la Hollywood care s-au căsătorit în secret.

Cupluri de la Hollywood care s-au căsătorit în secret

profimediaimages.ro

Sunt foarte cunoscute și se bucură de o carieră strălucită. Și deși au strâns averi colosale, aceste vedete nu și-au dorit nunți extravagante, ci o ceremonie restrânsă în familie. Sunt multe cupluri la Hollywood care au ales să se căsătorească în secret și au făcut marele pas în tihnă.

Care sunt cuplurile de la Hollywood care s-au căsătorit în secret, fără să știe nimeni

Scarlett Johansson și Colin Jost

În octombrie 2020, actrița Scarlett Johansson și comediantul Colin Jost s-au căsătorit în tihnă, fără ca fanii să știe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Cei doi și-au unit destinele într-un cadru restrâns, numai cu invitați din familiile actorilor, respectând măsurile de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19, potrivit usmagazine.com.

Hilary Duff și Matthew Koma

Hilary Duff și Matthew Koma au spus un Da hotărât în cadrul unei nunți discrete, la care au participat doar famiile celor doi și câțiva prieteni apropiați, susține aceeași sursă.

Hilary Duff și producătorul de muzică s-au întâlnit pentru prima dată în 2015 în timp ce lucrau la albumul ei ''Breathe In Breathe Out''. Cei doi au împreună un copil, pe micuța Banks.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn

După ce zvonurile au curs luni de zile în mediul online, cântărețul Ed Sheeran a confirmat în cele din urmă că s-a unit pe viață cu femeia pe care o iubește de ani de zile, în cadrul unei ceremonii discrete.

Ed Sheeran a știut din prima clipă în care a întâlnit-o că Cherry Seaborn este aleasa inimii sale, pe care o va lua de soție într-o bună zi.

El a numit-o „soția” sa în piesa „Remember the Name”, explicând într-un interviu că a scris piesa „înainte ca eu și Cherry să ne căsătorim și știam că vom fi căsătoriți până la momentul în care melodia avea să fie lansată'', conform usmagazine.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi actori s-au îndrăgostit în timp ce filmau împreună pelicula ''Green Lantern''.

Actorii s-au decis să se căsătorească în 2012, însă fanii au aflat acest amănunt abia după ce nunta a avut loc. Vestea a fost una surprinzătoare, ei reușind să păstreze secret cel mai important eveniment din viața cuplului.

Miranda Kerr și Orlando Bloom

La o lună după ce și-a anunțat logodna, starul din ''Lord of the Rings'' s-a căsătorit în secret cu unul dintre celebrele modele Victoria's Secret, Miranda Kerr. Cei doi au organizat o ceremonie intimă, care a avut loc în 2010.

O lună mai târziu, Miranda Kerr a anunțat că este însărcinată cu primul lor copil, băiețelul Flynn. Căsnicia lor a durat 3 ani de zile, iar cuplul și-a spus adio în 2013.

Jennifer Garner și Ben Affleck

Jennifer Garner și Ben Affleck au jucat împreună în filmul Daredevil, în 2003. După ce Ben Affleck a încheiat socotelile cu Jennifer Lopez în 2003, actorul era din nou singur.

Doi ani mai târziu, a făcut o nuntă discretă cu Jennifer Garner, în timp ce actrița era însărcinată cu primul lor copil. Lista de invitați a fost destul de scurtă, însă prietenul bun al lui Ben Affleck, Matt Damon, nu putea să lipsească.

Javier Bardem și Penelope Cruz

Numai membrii apropiați ai familiei au fost invitați la mica ceremonie pe care au pus-o la cale actrița Penelope Cruz și Javier Bardem, la casa unui prieten din Bahamas, în iulie 2010.

Deși au preferat să aibă o nuntă discretă, Penelope Cruz a ieșit în evidență cu rochia pe care a purtat-o, concepută special de către creatorul de modă John Galliano.

Citește și: Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, selfie adorabil la aniversarea a 20 de ani de căsnicie. Ce și-au spus cei doi

Recomandari