Antena Căutare

S-a urcat în Uber și a coborât la destinație. Când a văzut cât are de plată, aproape a făcut infarct

Probabil că ți s-a întâmplat și ție să mergi cu taxiul și șoferul să fie atât de drăguț încât să te ocolească jumătate de oraș. În cazul Uber, nu prea merge treaba astfel și nici ”maimuța” pe schimbător nu e disponibilă, dar asta nu înseamnă că nu poți să ți-o furi.

Dacă crezi că tu ai fost ghinionist când ai plătit cu 20 de lei în plus și nu ai primit restul, tipul de mai jos are probleme mult mai mari.

Scandalul în care Samsung s-a trezit peste noapte! Ce performanță înșelătoare are noul său telefon!

Un american a ajuns în situația norocoasă în care trebuie să plătească 1.625 de dolari după ce s-a îmbătat, a mers cu Uber, și-a trecut locația greșită și a ajuns la 500 de km distanță de casă. În loc să pună destinația la care trebuia să ajungă, omul s-a gândit să se ducă în orașul lui natal, New Jersey.

Cea mai tare soluție ca să uiți de mecanic! Mercedes vrea să-ți rezolvi tu singur problemele mașinii și știe cum

Americanul Kenny Bachman a ieșit în oraș cu niște prieteni, în Morgantown, West Virginia. După o noapte în care s-a îmbătat zdravăn, acesta și-a chemat un Uber și de aici totul e istorie. În loc să se ducă în campusul în care locuia, el a introdus, din greșeală, adresa orașului său natal, New Jersey.

Afla de ce a ajuns acest client sa plateasca atat de mult

"Eram însărcinată cu propriul meu copil. Dar nu ştiam că e al meu!" Femeia a devenit mamă surogat, dar ce s-a ... Superstiții de 9 martie, Ziua Mucenicilor. Ziua în care este gonit înghețul și primim semne de la divinitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x