Antena Căutare

Săgetătorii au noroc la serviciu: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Berbecii le vor da ceva de furcă celor din jur din cauza încăpăţânării nejustificate. Nu vor renunţa cu una, cu două, la propriile idei şi proiecte, chiar dacă nu vor fi dintre cele mai bune.

Săgetătorii au noroc la serviciu: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa Galerie
Andreea Joiţa

Berbecii le vor da ceva de furcă celor din jur din cauza încăpăţânării nejustificate. Nu vor renunţa cu una, cu două, la propriile idei şi proiecte, chiar dacă nu vor fi dintre cele mai bune.

Taurii vor avea o zi fructuoasă din punct de vedere financiar. Pe seară, se întrevăd şi ceva veşti bune legate de familie.

Gemenii nu se dau în lături de muncă, chiar dacă programul pentru astăzi va fi unul dificil. Îşi vor face datoria cum vor şti mai bine.

Racii dau dovadă de înţelegere şi empatie, tocmai de aceea compania lor va fi la mare căutare astăzi. Se anunţă o zi benefică lor la mai toate capitolele.

Leii vor lua în glumă cerinţele serioase ale şefilor, nu se vor implica în proiecte aşa cum ar trebui şi au mari şanse să se aleagă cu sancţiuni drastice.

Pentru fecioare se poate ivi şansă de a încheia parteneriate importante pentru bugetul lor. Însă, ar fi indicat să nu se hazardeze şi să analizeze situaţiile pentru a nu ieşi în pierdere.

Balanţele vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Îndoielile lor se pot dovedi a fi unele întemeiate.

Scorpionii nu vor accepta cu uşurinţă părerile celor din jur referitoare la deciziile profesionale. Din acest motiv, sunt posibile ceva conflicte.

Săgetătorii vor avea o zi succese profesionale şi veşti îmbucurătoare în plan familial.

Capricornilor le place să facă pe şeful, se implica în discuţii care nu îi vizează şi riscă să fie chiar ei, ţapul ispăşitor.

Vărsătorii se vor bucura de o zi relaxantă, fără bătăi de cap şi pe deasupra, şi cu spor la bani.

Peştii vor întâmpina obstacole în proiectele de la serviciu, nu le va fi uşor să le depăşească, dar vor avea sorţi d izbândă.

Coincidenţe imposibil de crezut, care au avut loc totuşi..... FOTO: Cum arată femeia care şi-a injectat ciment şi lipici în faţă, pentru a fi ca "fetele din reviste"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x