Antena Căutare

SALVEAZA SPERANTA | Eduard Ionut Leanca, cantaret intr-o lume a umbrelor, in duet cu Mirela Boureanu Vaida

Eduard Ionut Leanca are 15 ani si o poveste de viata absolut impresionanta. Desi nu vede de la sase luni, Edi este un baiat care a invins orice obstacol. Canta, merge pe bicicleta si are grija de fratii mai mici. Cu toate acestea, baiatul inca mai are nevoie de ajutorul nostru. Tocmai de aceea Acces Direct va dona o suma pentru ca viata tanarului sa fie mai buna. Mirela Boureanu Vaida este vedeta care il sustine pe Edi. Cei doi au cantat impreuna celebrul slagar al Mihaelei Runceanu, "De-ar fi sa vii".

Timid, dar increzator in sansele lui! Asa s-a prezentat Eduard Leanca la repetitiile pentru momentul pe care l-a sustinut live, in platoul Acces Direct. Edi a fost incurajat in permanenta de Mirela Boureanu Vaida.

Cei doi au interpretat live piesa "De-ar fi sa vii". Mirela Boureanu Vaida a fost extrem de emotionata sa il aiba alaturi de Edi, iar el s-a descurcat de minune.


Andreea Berecleanu si fiica sa, in varianta punk! (FOTO)... Iti taie rasuflarea! "Pasul mortii" - un elefant aproape isi calca in picioare dresorul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x