Antena Căutare

S-au despărțit după 6 ani de relație din cauza unui șervețel. Motivul greu de crezut pentru care cei doi au ajuns la acea decizie

Un cuplu din America s-au desăpărțit după ce au văzut pe masa lor de la restaurant un șervețel. Ce s-a întâmplat și care a fost realul motiv pentru care au ajuns la această decizie a fost greu de crezut.

S-au despărțit după 6 ani de relație din cauza unui șervețel. Motivul greu de crezut pentru care cei doi au ajuns la acea decizie
S-au despărțit după 6 ani de relație din cauza unui șervețel. Motivul greu de crezut pentru care cei doi au ajuns la acea decizie | Shutterstock

Un cuplu din America au luat o hotărâre cu privire la relația lor care poate a uimit pe toată lumea. Deși se gândeau că este vorba despre o cină romantică la restaurant, totul a degenerat într-o ceartă dezatruoasă și au pus punct relației.

Motivul pentru care un cuplu s-a despărțit dn cauza unui șervețel. Aceștia au mers la o cină romantică, dar finalul a fost tragic

Cei doi formau un cuplu de 6 ani și au hotărât să se despartă într-o seară, la un restaurant, după ce au văzut un șervețel pe masa lor. Însă ce nu știu oamenii este că acesta avea printată pe o parte un mesaj cu privire la sănătate mintală, iar femeia s-a gândit că dacă ar face terapie de cuplu, ei și-ar putea rezolva problemele.

Citește și: Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat

Însă discuția a degenerat, iar el nu a fost de acord cu propunerea iubitei de a merge la terapie de cuplu, astfel că, aceștia s-au despărțit într-un mod abrupt. Deși nu șervețelul în sine a fost de vină, ci mesajul scris pe el, putem considera că obiectul a avut un rol important în decizia de a pune punct relației.

Cuplul s-a contrazis în legătură cu ideea terapiei de cuplu după ce a văzut pe șervețel un anunț pentru servicii de sănătate mintală. Iubita a crezut că este o idee bună, dar iubitul nu a fost de acord. Dezacordul a escaladat rapid, ducând la o despărțire dramatică chiar la masa restaurantului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine sunt cele cinci zodii care te caută după despărțire

Peștii, Racii, Fecioarele, Balanțele și Capricornii sunt cei cinci nativi care te vor căuta negreșit după despărțire, potrivit unei publicații online.

Citește și: O femeie a divorțat de soțul ei și i-a trimis bani noului iubit, un actor celebru, cunoscut pe internet. Ce a aflat la scurt timp

Fie că vorbim despre o iubire profundă, fie de monotonie ori confort, lor este este foarte greu să accepte că partenerii se mai și despart și aleg să meargă pe drumuri separate, încercând, în schimb, să facă totul să meargă ca înainte.

Peștii

Peștii sunt cea mai romantică zodie din horoscop, câștigând detașat primul loc al topului. Acești nativi cred foarte mult în iubire, iar atunci când simt că relația este pe cale să se destrame trec printr-o suferință de nedescris.

În primă instanță, Peștii vor face tot ce le stă în putință ca să recapete persoana iubită și ca totul să fie ca înainte.

Cu toate că pasiunea de la începutul relației mai scade din intensitate pe parcurs, Peștii vor face tot posibilul să țină lângă ei persoana de care s-au atașat, apărându-și, după caz, căsnicia ori relația și devenind extrem de posesivi, potrivit sursei citate mai sus.

Rac

Despre Raci se știe că sunt familiști convinși, dar și foarte emotivi și capricioși. Aceștia rămân fideli persoanei de lângă ei și ar dori să nu o schimbe niciodată. În cazul lor conceptul de „prima iubire” chiar există, căci vor căuta mereu să revină la prima persoană de care s-au îndrăgostit.

În plus, nativii vor face orice să rămână lângă familie și cei dragi, chiar dacă relațiile încep să scârțâie, ceea ce îi poate face puțin cam toxici pentru cei la care țin. Pentru Raci, divorțul poate fi o adevărată catastrofă dacă nu își doreau acest lucru.

Fecioară

Fecioarele iubesc o singură dată în viață, așa că nu se implică în orice relație. Nativii caută să își aleagă persoana potrivită alături de care să trăiască pentru totdeauna. Chiar dacă sunt înșelate sau alungate, Fecioarele vor face tot posibilul să treacă peste infidelitate.

Bărbații Fecioară sunt cei care pot ierta cele mai multe atunci când vine vorba de persoana iubită.

Balanță

Balanța face și ea parte din topul zodiilor care se întorc la foștii parteneri. Acest nativ va găsi mereu scuze pentru persoana de lângă el, astfel încât să îi fie mai ușor să treacă peste greșeli.

În plus, Balanțele nu reușesc să se adapteze în noi relații, locuri sau cu noi parteneri, așa că preferă să rămână ancorate în zona de confort și în cercurile cărora le știu deja mersul, chiar dacă plătesc cu fericirea lor.

Capricorn

Precum Fecioarele, Capricornii iubesc rar, dar cu pasiune. Din acest motiv sunt în stare să ierte foarte multe pentru a demonstra că pot să își păstreze relația pentru totdeauna.

Chiar dacă vor intra într-o nouă relație ori se vor recăsători, Capricornii nu vor știi niciodată dacă persoana de lângă ei chiar este marea lor iubire.

Eveniment rar! Un animal ciudat a fost surprins pe plaja din Eforie Nord | VIDEO. Ce este "vizitatorul" năstru... O femeie a divorțat de soțul ei și i-a trimis bani noului iubit, un actor celebru, cunoscut pe internet. Ce a aflat la s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x