Antena Căutare

Scene terifiante într-un parc din Australia. Un vultur a încercat să răpească un copil, în timpul unui spectacol

Un vultur a încercat să răpească un copil, în timpul unui spectacol dintr-un parc din Australia. Incidentul a avut loc în parcul Alice Springs Desert Park.

Un vultur a încercat să răpească un copil, în timpul unui spectacol dintr-un parc din Australia. Incidentul a avut loc în parcul Alice Springs Desert Park.

Copilul, cu vârsta cuprinsă între 6 și 8 ani, purta un hanorac verde cu glugă, de care pasărea a încercat să îl agățe și să îl ridice, potrivit bbc.ro.

Vulturul facea parte din spectacolul care se desfășura acolo și la care cel mic asista. Și-a desfăcut ghearele și le-a înfipt în glugă, încercând să ridice copilul în aer.

Martorii au declarat că răpitorul l-a înhățat de parcă ar fi fost un animal mic. Angajații parcului au intervenit și a fost întrerupt show-ul. Copilul, speriat de moarte, s-a ales cu câteva răni minore.

Trucul verii! Cum scapi rapid de muștele enervante ce intră în casă mereu! Soluția este la îndemâna oricui!... Galerie foto inedită! Opere de artă din dolari americani: Portrete de politicieni sau Mona Lisa, toate realizate din ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x