Antena Căutare

Schimbări radicale la Facebook: Toţi cei care au conturi sunt afectaţi de această decizie

Facebook a anunțat că motorul intern de căutare al rețelei a primit numeroase îmbunătățiri pentru a permite utilizatorilor să găsească mai ușor informațiile căutate, în special pe cele care vizează anumite teme de actualitate.

Facebook a anunțat că motorul intern de căutare al rețelei a primit numeroase îmbunătățiri pentru a permite utilizatorilor să găsească mai ușor informațiile căutate, în special pe cele care vizează anumite teme de actualitate.

'Când anumite evenimente se petrec în lume, oamenii se îndreaptă către Facebook pentru a vedea cum reacționează prietenii și cei din familiile lor. Astăzi, am îmbunătățit căutarea pe Facebook pentru ca, pe lângă prieteni și cei din familiile noastre, fiecare utilizator să poată găsi ce spune lumea despre subiectele care-l interesează', a transmis grupul care deține rețeaua de socializare.

Concret, utilizatorul va regăsi în rezultatele căutării sale nu doar postările prietenilor și celor din familia sa, dar și mesaje publice postate de persoanele care nu fac parte din lista sa de prieteni în cadrul rețelei de socializare.

Chiar și în anul 1560 oamenii aveau un fel de Facebook! Rămâi uimit dacă vezi ce făceau

De asemenea, Facebook va permite utilizatorilor săi să găsească mai ușor totalitatea conversațiilor desfășurate pe rețeaua de socializare care fac referire la o postare anume care a fost distribuită de mai mulți utilizatori. Astfel, printr-un singur buton se va putea accesa totalitatea mesajelor publice care fac referire la postarea respectivă.

De asemenea, Facebook anunță că utilizatorul va beneficia de acum înainte de un serviciu îmbunătățit în ceea ce privește sugestiile generate în momentul căutării, ceea ce va ajuta utilizatorul să tasteze în fereastra de căutare exact ce îl interesează să găsească.

TEST inedit! Măsoară-ți mâinile în raport cu lungimea antebrațelor! Mărimea palmelor spune multe despre personalitatea t... Nu te vor ierta niciodată! Nu trebuie să îi superi, fiindcă îți vor purta pică toată viața! Cu aceste zodii nu e de glum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x