Antena Căutare

Scrisoarea emoționantă lăsată de prințesa Diana, scoasă la vânzare. Ce i-a scris unui polițist. Are legătură cu prințul William

Scrisoarea prințesei Diana a fost scoasă la vânzare, pentru suma de 18000 de lire sterline (20152,34 euro).

colaj printesa diana printul william si harry Galerie
Scrisoarea emoționantă lăsată de prințesa Diana, scoasă la vânzare. Ce i-a scris unui polițist. Are legătură cu prințul William | Profimedia, Getty Images

Deși fiii ei erau mici la acea vreme, și-au lăsat propriile semnături în biletul lăsat de mama lor.

Citește și: Ce sentimentele l-au legat pe Michael Jackson de Prințesa Diana. Mărturisirile făcute de către confidentul legendei pop

Scrisoarea emoționantă lăsată de prințesa Diana, scoasă la vânzare. Ce i-a scris unui polițist

Prințesa Diana a lăsat în urmă o scrisoare emoționantă, în care îi mulțumește unui sergent de poliție. Totul s-a întâmplat la petrecerea onomastică a prințului William, pe vremea când împlinea șapte ani, scrie publicația The Sun.

Polițistul și echipa lui s-au asigurat că celelalte mămici și copiii invitați au parte de un adevărat show la petrecerea prințului William, iar prințesa de Wales i-a rămas profund recunoscătoare pentru amabilitatea de care a dat dovadă.

Citește și: Prințul William, momente de tristețe la funeraliile Reginei Elisabeta. Ce amintiri i-a trezit cu privire la moartea mamei sale

„Prințesa inimilor” i-a scris o scrisoare unui sergent de poliție, mulțumindu-i că i-a pus la dispoziție un spectacol cu motociclete pentru petrecerea de șapte ani a fiului ei, William.

La rândul său, prințul William și-a pus semnătura în josul paginii, iar prințul Harry, care pe atunci avea patru ani, a folosit litere mai mari, diferită de semnătura fratelui său.

Scrisoarea a fost datată pe 21 iunie 1989, folosind hârtia oficială a Palatului Kensington, Anglia. Imaginile pot fi văzute aici.

„Dragă sergent (...), a fost atât de amabil din partea dvs. și a echipei dvs. să fi venit astăzi, aici, de ziua lui William. Nu o să vă vină să credeți ce bucurie ați adus pe chipul celor mici și a mamelor lor!

Știu cât de ocupați sunteți cu toții în acest moment, așa că a însemnat și mai mult pentru noi faptul că dumneavoastră ați putut participa la ziua onomastică!

Această scrisoare aduce cele mai calde mulțumiri ale noastre. Cu drag Diana, William, Harry”, se arată în scrisoarea prințesei de Wales.

Citește și: Kate Middleton devine prima Prințesă de Wales, după Diana Spencer, care a murit în 1997. Ce alte titluri mai are acum

La rândul său, sergentul George Plumb de la Poliția Metropolitană a făcut spectacol pentru William, Harry și prietenii lor pe terenul din preajma Palatului Kensington, în 1989.

Licitatorii vor scoate scrisoarea la vânzare pe 10 ianuarie. Purtătorul de cuvânt a confirmat faptul că biletul este semnat personal de către prințesa Diana, William și Harry, pe data de 21 iunie 1989.

„Are marca Palatului Kensington, scrisoarea fiind adresată echipei sergentului George Plumb, cu scrisul de mână al prințesei Diana.

Îi mulțumesc lui și echipei sale, care au avut o expoziție superbă, la cea de-a șaptea aniversare a prințului William.

Ea a fost deosebit de recunoscătoare echipei pentru că a reușit să facă un adevărat spectacol, într-o zi foarte încărcată, mai ales că au fost la ordinea zilei diferite greve, la transportul public.

Scrisoarea semnată de prințesa Diana și de către fiii ei este cu totul specială”, a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Vezi știrile zilei pe observatornews.ro

Ce se întâmplă cu șoferul implicat în accidentul de la pasajul Unirii, în care o persoană și-a pierdut viața... Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023. Publicațiile străine scriu despre ceea ce a văzut în viitor clarvăzătorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x