Antena Căutare

Scrisoarea pierdută. A durat aproape o viață de om ca să ajungă la destinatar. Ce conținea mesajul scris acum 45 de ani

O scrisoare trimisă din Europa în Statele Unite a ajuns la destinaţie după aproape 45 de ani. Actualul locatar al casei nici nu se născuse pe vremea când a fost trimisă scrisoarea. Tânărul a reuşit s-o găsească pe expeditoare, o femeie care, pe atunci, abia terminase studiile şi călătorea, pentru prima dată în viaţă, în afara Statelor Unite.

O scrisoare trimisă din Europa în Statele Unite a ajuns la destinaţie după aproape 45 de ani. Actualul locatar al casei nici nu se născuse pe vremea când a fost trimisă scrisoarea.

Tânărul a reuşit s-o găsească pe expeditoare, o femeie care, pe atunci, abia terminase studiile şi călătorea, pentru prima dată în viaţă, în afara Statelor Unite.

Ea a fost emoţionată, dar şi amuzată să-şi recitească impresiile din tinereţe, pe care a vrut atunci să le comunice familiei sale.

Întreaga poveste, în materialul video de mai jos:

O fetiță de 8 anișori a călcat pragul salonului, însoțită de mama ei. Ar fi vrut să se tundă. Coafeza a înlemnit când a ... Sfârșitul lumii, mai aproape decât credem! Fenomenele vizibile care anunță Apocalipsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x