Antena Căutare

Se leagă o idilă? Surprize amoroase pentru Scorpioni! Horoscopul zilei de joi, 29 septembrie

Berbecii ar face bine să mai renunţe astăzi la încăpăţânare, pentru că altfel vor avea parte de o zi presărată cu multe conflicte.

Berbecii ar face bine să mai renunţe astăzi la încăpăţânare, pentru că altfel vor avea parte de o zi presărată cu multe conflicte.

Taurii vor rezultate imediate în proiectele întreprinse. De aceea îşi investesc toată energia pentru a face ca lucrurile să se desfăşoare cu eficienţă maximă.

Gemenii vor avea parte de întâmplări bune în plan profesional, dar şi de situaţii mai neplăcute în cel afectiv. Important este să gestioneze fiecare situaţie cu mult calm.

Racii ar face bine să se detaşeze de stresul provocat de activităţile de serviciu. Nu de alta, însă sănătatea este mult mai importantă.

Ar fi indicat ca Leii să fie siguri de alegerile făcute în plan profesional. Partenerii de afaceri vor încerca să-i inducă în eroare, aşadar mare atenţie!

Nativii din zodia fecioarei sunt pozitivi şi văd partea plină a paharului, chiar dacă evenimentele petrecute astăzi NU vor fi dintre cele mai bune.

Balanţele NU strălucesc la capitolul finanţe. Însă grijile lor legate de acest aspect vor lua sfârsit, pentru că vor intra în posesia unei sume semnificative.

Scorpionii sunt autoritari, însă asta va fi în favoarea lor astăzi. Anumite situaţii impun o astfel de atitudine, pentru a nu suferi mai tarziu.

Săgetătorii vor avea o zi din care NU vor lipsi surprizele. Relaţia de cuplu merge cum nu se poate mai bine, iar asta îi va binedispune.

Capricornii vor avea o zi plină de succese pe toate planurile. Tonusul excelent va contribui la ACESTEA.

Vărsătorii îşi alocă majoritatea timpului rezolvării proiectelor personale. La finalul zilei, vor avea mari satisfacţii.

Peştii dau dovadă de seriozitate maximă la serviciu. Încrederea acordată de sefi îi determină să lase distracţiile la o parte şi să se concentreze pe muncă.

”Dacă mâine ar fi ultima zi din viața voastră, pe cine ați vrea să executați?" Întrebarea pusă de o profesoară a de... Cea mai tare enigmă din istoria Oscarurilor. Cine a plecat acasă cu premiul din 1938???...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x