Antena Căutare

VIDEO: Și-a pus tocuri și s-a urcat pe o sfoară, la o înălțime uimitoare. Clipul îți taie răsuflarea!

Sporturile extreme sunt impresionante prin natura lor, fie că vorbim de sărituri, de curse sau... de mersul pe o sfoară, la mare înălțime.

VIDEO: Și-a pus tocuri și s-a urcat pe o sfoară, la o înălțime uimitoare. Clipul îți taie răsuflarea! Galerie
| dailystar.co.uk

Sporturile extreme sunt impresionante prin natura lor, fie că vorbim de sărituri, de curse sau... de mersul pe o sfoară, la mare înălțime.

Iar atunci când în prim plan se află o femeie care, pe deasupra, mai poartă și tocuri, lucrurile devin din cale afară de interesante.

Un videoclip a devenit viral, după ce o tânără cu un look "a la Marilyn Monroe" a făcut senzație, la înălțime. Pe o vreme ploioasă și în pantofi cu toc, aceasta a reușit să străbată o distanță considerabilă, la o înălțime uluitoare.

Momentul a fost filmat și s-a răzpândit cu repeziciune pe internet!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai simplă metodă de a separa albușul de gălbenuș: Demonstrație "de vedetă", în direct, la "Neatza&qu... Ea e femeia cu peste 1000 de pisici! S-a mutat în rulotă și a lăsat casa cu cinci camere felinelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x